Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Botosel, este absolut normal pt copiii alaptati la san. Pot fi mai multe scaune pe zi sau unul la cateva zile chiar saptamana. Nu-i indicat sa o stimulezi nici cu termometru nici cu supozitor cu glice. Lasa organismul ei sa-si regleze tranzitul. Si a mea face la fel.

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna ziua si de la noi!
Tare urat este afara,parca ma si indispune vremea asta...
Aseara, dupa baie, a plans, tipat si urlat Alexa mea, de am crezut ca ramane fara plamani. Nu mai stiam ce sa ii fac. Urla si de foame, dar fiind chinuita de colici, nici macar la san nu se mai linistea, tipa si la sfarc si parca se ofilea si el...Nu stiu cat a plans, dar am reusit sa scot cu pompa cam 60ml pe care i-am dat cu bibe si a adormit instant. Pe la 00.30 a mai mancat inca o data si a adormit bustean pana la 6.30. Si azi mananca si doarme, sper sa nu se pregateasca pt diseara...

Si noi o spalam in fiecare seara,chiar si pe cap. De vreo 2 sapt a inceput sa "cheleasca" si vreau sa nu aiba par peste tot.
Am inteles eu bine ca ceaiul de musetel ar fi bun in cazuri de constipatie la bebe? Nu stiu daca Alexa mea este constipata,ca e alaptata exclusiv de la san, dar uneori trec si cate 3-4 zile pana face un kk.Nu stiu daca e normal. Mai este cineva in situatie din asta?

Valentina, mami de Alexandra

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Raspund si eu la apel in sfarsit... ce sa fac, n-am avut net

Am luat si noi espumisan si i-am dat pentru prima data azi si ma bucur ca nu l-a respins.
Eu dorm cu el in pat peste noapte, caci de obicei mananca o data si numai ii bag sanul in gura cand il simt ca incepe sa se foiasca si astfel mananca numai de la un san cateva minute, fara sa se trezeasca deloc si e ok. Ziua doarme in patutul lui sau in caruciuor plimbat prin casa dupa mine, depinde pe unde am treaba (de obicei la bucatarie).
Si mie mi-e dor de KAT.

Nu va pot povesti ce vreme e la noi, zapezi si cele mai mici temperaturi din tara se pare. Nici nu-mi vine sa ies afara sa dau mancare la catel (el ce vina o avea?!).

Bine ca a venit netul si am aflat ca pot s-o vad si eu pe BEBECRIS in plina actiune.. azi parca, da?
Puiul meu incepe sa manance din ce in ce mai rar (de la 2-3 ore a ajuns la 4-5 ore), ciudat ca sta si mai putin la san (probabil suge mai vanjos)... habar n-am cat suge de la san cantitativ. Important e ca se mareste..sin lungime... Ma distrez teribil ca am niste hainite ce au fost ale Biei si i le dau si fie i-s bune pe corp insa scurte fie potrivite ca lungime insa largi. Se pare ca al meu creste in lungime mai repede decat poate recupera in greutate. Bun si asa, ce sa zic.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Fulguta, recunosc ca folosit o data supozitorul cu glicerina, deja ma dispera ca nu facea nimic-nimicuta. Iar termometrul, cand i-am luat de cateva ori temperatura, nu a avut nicun efect...Incerc sa rezist tentatiei de a-i mai baga ceva in funduletz

Mergi la inceput

Daca ai fi alimentat-o mixt sau total LP, atunci probabil ca ar fi fost nevoie de o stimulare de genul amintit anterior, dar atat timp cat papa numai san, organismul ei poate asimila in totalitate lapticul de la tine si rezidurile sa le elimine prin pishulica.
Rezista tentatiilor de dragul sanatatii ei. Pup pe amandoua.

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Fulguta, recunosc ca folosit o data supozitorul cu glicerina, deja ma dispera ca nu facea nimic-nimicuta. Iar termometrul, cand i-am luat de cateva ori temperatura, nu a avut nicun efect...Incerc sa rezist tentatiei de a-i mai baga ceva in funduletz

Valentina, mami de Alexandra

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Botosel, la cat timp face bebe?

Fulguta, alimentat mixt inseamna si un biberon de LP pe zi sau la 2 zile? Maiu nu face zile in sir si nici nu da semne ca l-ar deranja asta. Dar pediatra ne-a recomndat sa nu-l lasam fara sa faca mai mult de 2 zile. Eu cand ma gandesc ca iar trebuie sa ii pun supozitor cu glicerina ma apuca disperarea si il mai las o zi doua, dar tot nu face...O data pe saptamana cum vorbeati voi nu e cam rar?Intreb si eu...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Alimentat exclusiv la san sau exclusiv lapte de mama, fara completari de LP. In conditiile astea nu-i recomandata stimularea pt KK. am si zis de ce.

Citat:
citat din mesajul lui office

Botosel, la cat timp face bebe?

Fulguta, alimentat mixt inseamna si un biberon de LP pe zi sau la 2 zile? Maiu nu face zile in sir si nici nu da semne ca l-ar deranja asta. Dar pediatra ne-a recomndat sa nu-l lasam fara sa faca mai mult de 2 zile. Eu cand ma gandesc ca iar trebuie sa ii pun supozitor cu glicerina ma apuca disperarea si il mai las o zi doua, dar tot nu face...O data pe saptamana cum vorbeati voi nu e cam rar?Intreb si eu...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Office, si eu sunt de aceeasi parere ca si fulguta. Adica lasa copilul sa faca atunci cand il trece, nu il forta. Mai ales daca ii dai f putin LP, atunci nu cred ca se merita sa chinui copilul. Si asta spun nu de la mine din cap, ci asa ne sfatuiesc pe noi p'acilea moasele. Moasa mea mi-a spus sa sun la dr sau s-o sun pe ea doar daca Nicklas nu a facut caca de 1 saptamana. Insa daca face 1 data la 6 zile, tot e Ok, ca asa ii e lui felul.

Si acuma ma gandesc ca regulile dupa care ne ghidam noi sunt doar niste reguli generale, care nu trebuie urmate cu asa mare riguozitate. Adica, de ex, eu ma "duc" la toaleta o data la 4 zile, pe cand sotul meu se duce in fiecare zi. Insa amandoi suntem sanatosi, mancam la fel, etc.

In fine, asta e doar parerea mea. Parerea dr in care aveti voi incredere e peste orice alta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Am uitat sa zic: Buna ziua!

Mergi la inceput

Sabule, de unde luati mama body-urile alea faine rock?! M-ati zapacit cu ele. Vreau si eu. Au cumva si site sa pot comanda pt Mara mea? Acusi imi cere bani sa se duca in rockoteca si n-am cu ce sa-o imbrac.

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Am uitat sa zic: Buna ziua!

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Life in Three

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

A INCEPUT DANSEZ PENTRU TINE!!! FITI CU OCHII PE TV, SA O VEDEM PE BEBECRIS!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput