Mamici inimoase de Constanta (134)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Vladis Cismelei este aia care duce la gradi??Unde este si o librarie? Tu ai si o fetita in clasa a VIII??? bafta multa!!
Dodo-pui spune:
Vladis asa ceva nu se uita...azi am niste copii "sfinti",super cuminti si ascultatorile este teama sa nu-i ocoleasca Mos Nicolae
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Noi am facut o mica scrisoare lui Mos Niculae....speram sa o fi primit!
eu am avut ieri rufe pe sarma....si le-a spalat ploaia de aseara
ma duc sa culc pitica
KIm, vreau si eu PM cu datele medicului-socrul tau! sau pe email: crixia@gmail.com
O duminica linistita in continuare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
Cornelia spune:
Am profitat de faptul ca am descarcat pozele de la botezul nepotelului meu (a fost ieri) si am mai pus ceva poze pe Picasa:
septembrie-octombrie http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010SeptembrieOctombrie?authkey=Gv1sRgCI7etsyYytva-AE#
noiembrie-decembrie http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010NoiembrieDecembrie?authkey=Gv1sRgCJK8lu-U3Zv0SA#
Sa va lustruiti ghetutele in seara asta!
A, caut costum de bradut pentru Stefan! Ajutor!
Dodo-pui spune:
Cornelia v-am admirat sunteti o familie ff frumoasa
Ps:despre costum bradutz....daca aflu de vreun-unul dau semn
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor... deja trece we...
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Salutare! La multi ani Mony, sa cresti mare, frumosa si sanatoasa! Georgiana sa fiti sanatosi, sa va bucurati de toate realizarile puilor vostrii! fata curajosa! Ai gasit jurnal? |
Multumesc Cami! Am gasit la Histria cu Hannah Montana - 8,5 lei iti dai seama ca deja a scris-mazgalit in el deci ce rost avea sa-i iau altul scump si sa-l mazgaleasca sau sa-i iau scump si sa nu i-l dau sa scrie... I-am mai luat si 3 carticele de povesti de la Disney tot la 8,5 bucata, cumparate cu banii de la parintii mei
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Multumim inca o data de felicitari si urari fetelor
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Mony, la multi ani! Dinti sanatosi si multe bucurii! Noi stim cum e la varsta ei. Am vz si in Carr un jurnal roz cu inimioare, cum le place domnisoarelor la aceasta varsta. Nu stiu pret si nici pozitia la raft, fii-mea mi l-a aratat, ea stie de unde il luase...iar eu ca o mama rea am rugat-o sa- duca la loc si sa treaca pe lista mosului. |
Am fost vineri in Carre4... si am gasit tot cu Hannah unul, dar de la disney la peste 30 ron si sincer nu am considerat ca merita... cand o invata sa scrie si sa-l foloseasca cum trebuie, ii voi lua unul calumea
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna seara!
La noi deja a venit mos Nicolae, cu muuulte dulciuri, se pare ca toti am fost cuminti, ca nu am primit nuieluse
Cornelia: ai niste copii tare frumusei
o seara frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)