Mamici inimoase de Constanta (134)
Raspunsuri - Pagina 19
georgipuia spune:
Dandusule ce bine ca mai ne dai semne de viata... tinem pumnii...
Dodo spor la treaba mamicule... la noi sambata e program administrativ-gospodaresc, dar maine au socrii pomana (va dati seama ca eu nu ma duc) si sotu cu copii au program, iar eu sper sa ajung la epilat ca tare e nevoie...
Copii mei vor sa gatitm si noi casuta de sarbatoare... sper eu sa si reusim we asta...
Am mai pregatit niste copi dupa carti d emunca, niste adeverinte, am mai incercat la niste banci mai "cu intrare" doar traim in Romanica... sa vedem ce raspunsuri primim ... Doamne ajuta!
Am cunoscut niste oameni care au obtinut credite atat de usor si cu dobanzi atat de mici.. personalizate... deci daca vor sa te aiba de clienti, sunt dispusi sa si negocieze, dar conteaza sa ajungi "mai sus" Sa vedem...
Azi eu parca sunt rupta de munci, nu am chef... am si facut treaba, dar nu am chef sa si termin.. ce vreti.. azi e vineri.. deja ma simt in we...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Geo, sa stii ca ai dreptate, in ziua de azi daca ai pila care trebuie intr-o banca, obtii orice vrei si cam cum vrei...din pacate.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
Leditia spune:
Salutare,salutare..Ce fac fetele?
Eu de la 7 sunt in priza,am stat 3 ore dupa fundul copilului,mai exact dupa putza lui sa-i recoltez un amarat de pisu..I-am facut si galerie si cantat cu trenu..mai aveam un pic si dadeam drumul la apa,sa curga..poate-i vine asa..am consumat o tona de pungi si intr-un final am iesit victorioasa.,aerosoli,fizio,curatenie,spalat,scos,iar bagat la spalat..gatit si gata,ca-s franta si acu mi se trezeste galusca si o luam de la capat cu toate.
Am fost si la analize,speram sa iasa bine toate,mai aveam de dus urina si scaunul si le-am dus azi..si am scapat si cu astea.Sa vedem rezultatele..
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Traiasca Ledi cea victorioasa...
M-am distrat copios... sa va iasa analizele SUPER!
vladis spune:
succes tuturor gradinarilor pe la serbari, piticului bogdan si reginei de soricei alexia!!! e tare faza cu play-back-ul, deci va fi spectacol in toata regula pupam mica alpinista si exploratoare
diana, parca tu intrebai de ciorapi grosi, am descoperit in tomis III la "casuta cu povesti", in spate la mega-image ciorapi 40 den de la penti, toate culorile si marimile cu 9 lei, eu i-am luat de la targ cu 10 lei iar cei no name de pe la galerii sunt in jur de 15 ron.
daca tot vb de profilul meu de "incepatoare", acu' am vazut ca mi-a rasarit un diamant, pt care stiu cine-i raspunzatoare ( mihaela770, fruntea sus, mamico), dar si o steluta, care nu stiu ce semnifica
georgi, bafta la aprobarea dosarului, daca esti asa hotarata sigur o sa reusesti in cele din urma!
ligia, welcome lasa-l incolo pe el si nu-l mai scrie cu majuscule, doar nu e D-zeu, ci doar un barbat bafta cu job-ul!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
inimoaselor,va multumesc din suflet pt gandurile bune,conteaza mult pt mine!
stiu ca intr-un fel aveti dreptate,stiu ca ar trebui sa zic doamne fereste de mai rau,dar este copilul meu si ma doare sufletul....asta simt in fiecare an in aceasta perioade,de ziua lui de nastere....
o sa-mi treaca....stiu ca asa este viata,cu bune,cu mai putin bune,cu rele...si trebuie sa o luam ca atare,dar probabil ca nu sunt atat de puternica cum ma credeti voi si cum ma credeam si eu....pana la urma sunt doar un om!
am o stare de bine,insa si sunt multumita de mine sufleteste,ca de pe 23 noiembrie,am reusit sa tin post!nici nu-mi vine sa cred ca am rezistat tentatiilor(de orice fel...)
maine merg si la preot sa ma spovedesc si sa ma impartasesc,poate sufletul meu va fi mai linistit...
va pup!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Miha... eu te admir... abia azi am reusit sa tin post... Gatesc mult de post, dar printre picaturi mancam si de dulce... Curaj
kim222 spune:
Ligia si eu sunt noua pe aici nu cunosc fetele..Daca dupa 10 ani El a plecat..nu era alesul si bucura-te ca s-a intamplat acum!
Angi noroc cu Luca azi ..ca tot ii tragea cu scena de la Muzeul Marinei:))dar nu trebuie sa dam niste bani pentru asta?
Rox cum nu stiai de targ?? dar sunt preturi f mari!
Dodo-pui spune:
Azi mi-a dormit huna aproximativ 3 ore jumatate...ehehe ce spor am avut la toate.Acum s-a trezit trage de un bibe si incepe comedia
007 si felicitari ca ai tinut post...eu nu,nu-mi iese
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
Buna seara, fetelor!
Miha: ma bucur pentru tine, ca ai reusit sa tii post si ca mergi sa te spovedesti, cu siguranta o sa te simti mai bine, iti recomand daca ai cu cine sa-l lasi pe Mihaita si slujba Sfantului Maslu de vineri seara, e pentru sanatate, am fost in seara asta, e o slujba deosebita.
Ligia: bine ai venit printre noi! Iti doresc mult succes sa apara un job bun si multa putere sa-ti gasesti linistea sufleteasca
Si al meu copil anul trecut la gradinita, a avut play back dupa povestea Alba ca zapada, dar a iesit frumos, el a fost casuta piticilor
si somnic usor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)