Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

...

Mergi la inceput

I'm back!!!! Si nu mai e nimeni pe aici

Mergi la inceput

Camcris am si eu o intrebare pentru tine si sa fie fara suparare.De ce pana acum nu ai facut IA?Poate ai spus...dar stii cum e cu batranetele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

SimonaS81 nu-i cu suparare nu am facut IA ptr. ca nu am avut incredere in fostul dr. acum venisem la noul dr.pregatita ptr. IA si ma programat la histeroscopie cu pp de endiometrioza cu toate ca am facut acum 1 an laparo si nu era, scuze ca ma repet am mai scris si in spate
fetelor va urez noapte buna si un somn linistit

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neata...azi dau cafelutza eu
Bob,daca tu ramai repede gravida,atunci esti norocoasa,si sper sa fie beta mare.Nu as vrea sa te fac sa retraiesti povestea,dar,cum sa putuy ca bebe sa se sugrume cu cordonul,am citit si, sunt mamaici care au nascut natural desi bebe avea cordonul de 2 ori inconjurat de gat...mi se pare asa o tragedie enorma,si eu cand l-am nascut pe Cris la 41 de sapt aveam temerea sa nu se intampple ceva chiar la sfarsit
Simo,merci mult,cred ca singurul motiv pt care mi-e dor de rO ,este din cauza mamei,iar daca ea ar veni aici(acum lucreaza este asistent maternal)nici gand de ro nu as avea
revin....
Aici ninge cu galeata,tre sa duc feciorul la gradi,sa vad cum aluneca masina mea pe zapada....doamne fereste

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata! Am fost azi la recoltat, astept rezultatele. Sper ca mane sa stim cum e beta. Daca nu e bebe, voi putea sa ma tratez ca lumea, cu antibiotice.
E oribila vremea, frig si o ploaie rece, tare neplacuta. Sper sa nu se faca polei.

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris
Bob,daca tu ramai repede gravida,atunci esti norocoasa,si sper sa fie beta mare.Nu as vrea sa te fac sa retraiesti povestea,dar,cum sa putuy ca bebe sa se sugrume cu cordonul,am citit si, sunt mamaici care au nascut natural desi bebe avea cordonul de 2 ori inconjurat de gat...mi se pare asa o tragedie enorma,si eu cand l-am nascut pe Cris la 41 de sapt aveam temerea sa nu se intampple ceva chiar la sfarsit

Scuze, m-am exprimat eu gresit. Bebe, in miscarile lui/ei a "reusit" sa isi innoade cordonul. Doctorul s-a exprimat asa : "si-a facut cordonul ghem". A si pozat "cauza", a vazut si sotul, ca sa nu avem niciun dubiu. Pur si simplu a fost un ghinion imens. Stiu ca sunt cazuri nenumarate in care se nasc copii cu dubla circulara si nu au nimic, dar noua ne-a fost scris altceva, din pacate

Mergi la inceput

BOB,EU MEREU MA BUCUR CA dD ne-a dat atatea lucruri bune pe lume,printre care...SA POTI UITA
Daca nu am fii fost setati asa,sa uitam,Probabil soarta noastra ,a muritorilor de rand,ar fii fost alta...
Fiumeo inca doarme

Mergi la inceput

Am mai pus ceva pozici
Ies acum,ne auzim dupa.masa sau maine de dimi
O zi buna,oricum ar fii ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!!

ce fac fetele???? iar e liniste pe aici????

Bob bafta multa si sa te asteptam cu vesti bune

tuturor

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Netza!
bob multa bafta si asteptam sa vii cu beta mare.
la toate fetele.

Mergi la inceput