Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)
Raspunsuri - Pagina 14
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare luciana nu ai pt ce ![]() ![]() ![]() .....aici toate fetele sunt bine venite..![]() ....de cand incerci sa faci bebe?analize ati facut?![]() |
incercam din octombrie , si pentru ca inainte am luat ac-uri nu ma gandeam sa raman din prima incercare.
analize avem facute cele ce trebuie facute in mod regulat de fiecare.nu avem facute investigatii amanuntite pentru ca am vrut sa nu incepem incercarea conceperii unui bebe direct cu stres ci sa lasam lucrurile sa decurga normal.eu sper sa nu ajungem la stresantele investigatii.
lucianamoga spune:
tin pumnii la toate fetele care se pregatesc pentru testare si
sa apara doua liniute
PaulaFrida spune:
Neatza![]()
haideti la o cafelutza

O zii super tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
buna dimineata fetele
poftiti la o www.mytex.ro/uploads/articles/253459/big/article_253459_1.jpg" target="_blank">cafeluta fierbinte

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
neata paula deci vin la tin ca ai dat 2 cafelute![]()
cum mai merge la ferma?
am ajuns si eu la level 49 cat mai am pana la 65
PaulaFrida spune:
bine merge ferma

asteptam codul de azi![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
ti-am trimis un mesaj la ferma, ia vezi merge, sper ca m-am facut inteleasa
Ela82 spune:
Neata fetelor!!
Am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Maine dimineata as vrea sa donez sange, insa nu stiu daca donarea de sange este compatibila cu incercarea de a ramane insarcinata. Data UM a fost pe 25 noiembrie, asta insemnand ca ovulatia va fi undeva pe 10-11 decembrie. Timp eu zic ca este destul pentru refacerea cantitatii normale de sange...
Credeti ca donarea de sange ar fi o problema pentru incercarea de a concepe? Ar trebui oare sa aman dorinta de a ramane insarcinata pentru anul viitor sau pot sa imi vad linistita de ... "treaba"?
Am cautat pe google informatii referitoare la acest lucru, insa nu am gasit nimic.
Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Va pupacesc pe toate!
bellasamoyed spune:
neata fetelor...pe unde umblati? mai era un pic si aspirantele ajungeau pe pag 2. pai se poate?![]()
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul