Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 4
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity sa vad ce imi aduc aminte Super Dece faza cu jucariile...sper sa ai succes...daca crezi ca te pot ajuta de aici cu transportul(daca iesi mai bine) sa imi spui Despre indemnizatie,no comment,imi doresc sa fie bine pt toata lumea...si indiferent de ce "lege" o sa adopte,sa reusim sa gasim solutii cat mai potrivite pt noi,copii nostrii... Irinaa semeni atat de bine cu cineva cunoscut mie,dar cum nu esti de prin zona Bacaului nu ai cum sa fii tu.... Am vazut poze atat de frumoase... deja am uitat ioiii imbatranesc Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
sarumana...am gasit o varianta de transport ok..insa nu e f avantajoasa si la jucarii...pt ca toate jucariile frumoase sunt din plastic...si....e grele, voluminoase etc...dar sa speram ca nu e dracu atat de negru, nu? si apoi, nu din asta traiesc...dar...e o varinata de a produce un ban in plus..nu mult ca e mai degraba frecush...dar sa pot sa-i zic lui jiji mare...sa mai stau un an acasa...sau cat s-o putea....ca produc si eu....la negru:)) macar de pampers si lapte ( ca tot face jiji la oala si serveste tt )
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
nu-s recuperata
am intrat numa sa va zic ca sotul e super ok
din 1 ian 2011 are liber la lucru!!!!!!!!!
in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la multi ani pentru toti cu numele de andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
lorex spune:
citat din mesajul lui rox_y Nu e 31...dar e sf de luna... Azi facem 11 luni Poftiti la si sau Roxi de Diana - 31.12.2009 |
LML Diana mica actrita!
decenuela spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 nu-s recuperata am intrat numa sa va zic ca sotul e super ok din 1 ian 2011 are liber la lucru!!!!!!!!! in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la multi ani pentru toti cu numele de andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
ma bucur mult pt voi..
te admir f f mult din multe pct de vedere...in primul rand ai gasit cu calm de fiecare data solutii...apoi te-ai saccrificat f mult....muncesti f mult....si ai gasit si timp de noi intotdeauna cu o vb buna
mult respect pt tine
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetelor o metoda de invatare imi spuneti si mie? Ce bine ar fi daca as mai avea timpul si dispozitia/capacitatea de invatare(bine ca poti oricand sa inveti daca iti antrenezi mintea-teoria-) de acum cativa ani,de cand am fost prima data studenta....cateodata am impresia ca nu mai pot duce la capatdar incerc sa fiu tare pe pozitii... peste 2 saptamani am si "admiterea"(interviu si test)la Cambridge pt cursuri de engleza(deci ca sa fac niste cursuri pregatitoare trebuie sa dau admitere) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
uff..nu mai avem acelasi randament...stiu..
spor totusi, poate te prinde vreun chef din ala nebun...bea si tu niste oua de prepelitza
haircut spune:
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!!!!! Petreceri frumoase azi!!!
LMA vecinilor A de Xela si Andrei de Ratusca sa cresteti mari si sanatosi!
LML Diana, actrita mica!
pt David si Mihaita
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetelor o metoda de invatare imi spuneti si mie? Ce bine ar fi daca as mai avea timpul si dispozitia/capacitatea de invatare(bine ca poti oricand sa inveti daca iti antrenezi mintea-teoria-) de acum cativa ani,de cand am fost prima data studenta....cateodata am impresia ca nu mai pot duce la capatdar incerc sa fiu tare pe pozitii... peste 2 saptamani am si "admiterea"(interviu si test)la Cambridge pt cursuri de engleza(deci ca sa fac niste cursuri pregatitoare trebuie sa dau admitere) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
succes la examen,cuscra!
mami de Alex si Radu
cris.dogarel spune:
C de Xela, Diana, Tudorel si
LOrex, NU MAI STIU la ce spital au venit...daca e la grigore alexandrescu sa incerce si doctoritza Toader. Sanatate.
cu inceputul serviciului, ma auto-consolam azi-noapte ca si daca trebuie....o sa am ca termen de comparatzie fete care au inceput deja, fie ca sa cashtige painea familiei (BEA), fie ca era serv. prea bun si li s-a "cerut" sa inceapa (BF, TOMACA), fie ca...asa a fost: daca ele au gasit solutzii, o sa gasesc si eu. In plus, cumnata mea il trimite pe bebe pachet in Romania la 11 luni sa stea cu bunica vreo luna-doua, ca sa mearga si ea la schi si sa recupereze somnul (se mai trerzeshte uneori bb noaptea, rar, dar mami e "rea de somn").. BTW, voi ati "lua o pauza de bebe"? atat de mare? stiu ca depinde de la o situatie la alta, dar sunt cam...revoltata. Ma rog, intre toate exemplele din jur si parafraza bancului cu "uite cat loc e acum in casa daca scotzi si vaca, si porcul", adik ar fi putut sa zica si ca ei vor ca in...Belgia, sa fie 4 luni, nu?, intre toate astea, ziceam, incerc sa nu vad Dracul in adevarata lui coloratura
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 nu-s recuperata am intrat numa sa va zic ca sotul e super ok din 1 ian 2011 are liber la lucru!!!!!!!!! in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la multi ani pentru toti cu numele de andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
lorex spune:
Pont:
o manusha chirgicala umflata putin ca un balon ar trebui sa-i tina ocupati pe pufi cat sa puneti legumele in oala macar