Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 4
scrish spune:
hello burtici
in primul rand si de la mine un maaaaare LA MULTI ANI pentru toate sarbatoritele noastre, soti, copii, parinti si prieteni, sa ne traiasca!!!
simo, ma dau cu capul de pereti ca nu te-am cunoscut inainte sa raman insarcinata ca sa iti cer reteta de facut baieti asa frumosi sa va traiasca si sa va bucure mereu, sunt niste dulci iar tu arati fantastic dupa ce nastem ne spui si noua cum sa facem sa fim ca tine da?
miki, madutza, ce de lucrusoare frumoase ati cumparat! de doua zile incoace simt ca s-a produs in mine declicul sa incep sa cumpar pentru bebe, pacat ca s-a produs acum cand n am banii pe card mai astept cateva zile sa intre si fug si eu in magazine
un mare yasmi, shtrumph, roxy, happiness!
s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat
persi spune:
salutari burtici!!!
LA MULTI ANI pt toti cei ce poarta numele sfantului Andrei!!!!
revin si eu cu off-ul meu...camera lui bb daca aveti ceva modele de cam de baietei trim si mie o poza.
multi,multi pentru burtici
+21
MarApr2011 spune:
Dorinut@ hai ca inceput iar sa ninga, uraaaaaaaa ... poti veni la o bulgareala
Dyadya, La multi ani si tie daca esti tot Andreea Te-ai hotarat cum o sa-l cheme pe flacau ?
Scrish, sa trimiti si la mine un pic de pofta de aia de shopping ca sa ma duc si eu la cumparaturi ca si asa azi e sarbatoare si poate ma duc sa sparg ceva bani
upsss... eu sunt strumphitza si am ramas logata cu userul comun ca am trecut-o pe irinuca in lista cu fetita si doctorul si de aia am scris asa , scuze fetele
scrish spune:
persi, poti sa intrii pe siteul ikea sa vezi idei, sau pe babyna.ro, sau sa dai search pe google dupa imagini si apar o gramada!
strumphitza spune:
iar eu cu userul meu aiurita mai sunt
ce frumos a reinceput sa ninga, exact ca in povesti
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
dyadyazuza spune:
da stunfi m-am hotarat doar la un nume pt celalat mai negociem, primul nume o sa fie cristian
apropo am uitat sa schimb semnatura maine avem si noi 26 sapt
24 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
scrish spune:
salut maraprilie 2011 aka shtrumph :))) vrei pofta de shopping?:) pai la urma urmei, nu ne mai retine absolut nimic. stim ca bebe e bine, acu acu vine craciunul, si mai sunt doua luni de cumparat totul. tinand cont ca in ianuarie sunt ieftiniri, poti sa ii iei de pe acum ceva mega cute, gen caciulite, botosei sau un prim body de printesa :) cred ca odata ce incepem sa cumparam nu o sa ne mai oprim :))) eu sapt viitoare ma duc sa comand patutul de abia astept! aaa...si nu e pacat sa nu ii cumperi sophiei primul ei lucrusor in prima zi cu zapada?? eh, eh?? :) mereu o sa ti aduci aminte ca prima ei caciulita i ai luat o odata cu primii fulgi :)
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza iar eu cu userul meu aiurita mai sunt ce frumos a reinceput sa ninga, exact ca in povesti _ Mind the Bump!23+Sophia Nicole |
Hai spune drept ca ai vrut sa fii undercover . La o bulgareala ma bag ca mie imi place
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
happy cat e de frumoasa si caciulita!!! spune mi si mie e greu de facut paturica??? ma refer pt cineva care nu a mai pus mana pe andrele (sper ca am spus corect :)) numai la ea imi sta gandul cat e de gingasa si frumoasa!! cred ca arata super si paturica asa colorata...
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
bb_yasmi spune:
eu am lipsit ca am fost sus la mami meu sa fac putina curatenie si sa fac cate o cumparatura asa in mare sa aibe cand ajunge!!
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a