Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?
azi am fost numai pe drumuri. am plecat de dimineata la medicul de familie sa-mi dea concediul si trimiterea pentru analize si ia ghiciti ce... numa' nervi, normal. la ei nu apaream asigurata. ca sediul firmei noastre este in cluj si astia de la cas trimit greu confirmarea platilor la cabinetele de medici de familie si uite asa apaream neasigurata cu toate ca aveam platit tot la zi. si cica daca nu-i aduc adeverinta aia semnata de cas nu-mi da trimiterea sa fac analizele gratis.
ooooo...ce m-am enervat, dar nici de-al naibii nu m-am lasat am sunat la munca sa-mi trimita pe mail adeverinta, apoi fugi cu ea la cas, stai la coada acolo.....de tot rahatu'. si abia intr-un sfarsit am dus aia la medicul de familie si mi-a dat trimiterea.
pai ce sa mai platesc analizele, da-i incolo de imputiti. si uite asa am rezolvat
si cand am venit am stat intinsa in pat ca de atata umblat si enervat si agitat mi s-a tot intarit burta azi, bebelina tot agitata si ea. oricum am avut noroc ca m-a dus taica-meu cu masina ca altfel.....mai ajungeam eu din parti in timp util.

strumphitza na ca si eu ma fac scriitoare, m-am luat dupa tine si eu

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

mandreeac LA MULTI ANI! ti doresc sa fi sanatoasa si sa ai un bebelus sanatos si cumintel

si LA MULTI ANI! pentru bebe Andrei de happiness, bebe Andrei de madutza si domnisoara frumoasa Andreea de deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

djlaura zici ca la voi a nins? si la noi a anuntat ca ninge de maine. este un frig.....

madutza ma bucur tare mult ca este bine bebelina, este grasunica

ally ce frumusel este bebele ce te mai pune pe drumuri si doctorul, macar il vezi iar pe bebe

Mergi la inceput

cristina_sb unde-s pozicile? ca ai zis ca pui dorinut naste la Eva. eu inca nu m-am hotarat, dar nu cred.

simona a mai crescut burtica baietii sunt niste scumpi, cand o veni si al treilea....alt scumpic si sigur ca bebelina mea ar vrea un flacau de-al tau, dar pe cel mic sa se potriveasca

Mergi la inceput

madutza ce tort m-ai dat pe spate. maine merg si-mi cumpar o praji ca si asa azi n-am mancat nimic dulce.

Mergi la inceput

happiness caciulita este superba si mami meu mi-a facut o caciulita pentru bebelina, asa frumoasa

Mergi la inceput

dyadya ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelul

scrish si eu tot pe saptamana viitoare as vrea sa comand patutul. inainte de asta mai am de mers in 2 magazine sa ma uit si daca tot nu gasesc nimic, il comand de la bebedesign.

bebelina mea iar sughita. azi a sughitat de 2 ori ai vostri sughita asa des? ca la mine , la cateva zile sughita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s ninge de rupe sa si asezat pe jos ,,,rade al meu de mine ca ma urc pe fotoliu in picioare sa ma uit din 5 in 5 minute si topai de fericire ca aia mici

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am imbulinat-o am cazut pe scari ... am alunecat in papucii de casa , pe ultimele 3 scari si m-am dus la vale pana pe ultima scara , mi-au sarit papucii pana la usa de la intrare am dat sa ma tin cu mana dreapta de balustrada si mi-am sucit mana din umar si cum am aterizat in fund ma doare si spatele acum

Drept e ca si alergam pe scari de la etaj sa vin repede repede jos ca venise Nick si voiam sa ii spun ceva si eram fericita si iaca ce-am facut bine ca nu mi-am rupt ceva , dar ce sperietura am tras ... am facut un ahhh de s-a auzit toata casa si a venit Nick la mine intr-un suflet sa vada ce-am facut si sa ma ridice

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput