Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 15
dorinut@ spune:
Anteguess m bucur ca e bine si te-ai linistit. Si eu sper c si a doua 'problema' s-a rezolvat..
In alta ordine de idei astia din guvern sunt cu capuuuuuu . Dupa ce ca nu imi dau maximul pe care il pot lua si imi plafoneaza acum auzi max 1500 sau 1000 de ron . Sper sa nu treaca nicio varianta. Sau macar sa-ti dea posibilitatea sa alegi si asa e cel mai bine pt toata lumea.
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Multumesc Strumphitza pt update pe prima pagina! La nume nu ne-am hotarat. Acum incep negcierile. Eu zic SOFIA, tati zice DARIA. Voi ce spuneti? Nu reusim sa ajungem la o intelegere. Stim sigur ca vrem sa aiba un singur nume de botez. Mama e de acord cu el, soacra, cu mine. Socrul vrea sa fie nume de sfant (aici am scapat usor ca si Daria si Sofia sunt in calendarul ortodox ) OfOf! Pana se naste, mai avem de negociat... 21+ |
Sunt foarte frumoase amandoua , insa eu as alege Daria. Pe ce data se serbeaza Daria?
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
antguess spune:
dorinut@ multumesc
cealalta problema nu s-a rezolvat...e departe de a se rezolva....dar sincer acum nu ma mai intereseaza
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
mandreeac spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Am intrat in luna a 7-a fericita 28s cu Sara Andreea |
Felicitari!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
antguess spune:
m-ati omorat cu tortul mai fetelor si desi nu am nici un andrei in familie...ma duc sa imi cumpar cele necesare sa fac si eu un tort:)
sa sarbatoresc faptul ca fetita mea pluteste in lichid si sa mananc ca sparta:))
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
mandreeac spune:
citat din mesajul lui scrish profit eu profit dar de abia astept sa il cunosc pe baietelul meu :) si sunt asa curioasa si nerabdatoare... s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat |
Asa sunt si eu! Abia astept sa il vad, sa il simt, sa pup pana o sa il albesc!
dorinut@ spune:
Off mai Anteguess.. tu stii cel mai bine ce e mai bine pentru tine. Numai imi doresc ca situatia asta sa nu te tina in stres, de care nu ai nevoie acum, sunt convinsa ca nu poti fi indiferenta. Iti doresc putere si intelepciune
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
mandreeac spune:
citat din mesajul lui antguess hello burtici nu stiu daca va aduceti aminte dar acum o saptamana eram f suparata pt la ca la morfo fetala iesise ca am prea putin lichid AFI 9.32 AZI am fost iar la eco dupa o saptamana de baut...multa apa scarboasa si minerala si acum AFI este 11,30 sunt super happy, fetita pluteste in sfarsit in lichid....a zis dr sa ne mai vedem sapt viitoare din nou sa masuram si daca e afi 13 am terminat cu grjile si ne vedem la 2 saptamani nu la 1 ca acum mai bag niste apa:D LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI..SA VA FACETI DE CAP, SA PAPATI CEVA BUN SI SA VA IUBITI:)) Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a |
Felicitari! Ma bucur din suflet ca totul este bine! Pune mana si bea apa, sa inoate micutza printesa in lichid!
simonacip spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Simo, nu stiu cum faci ,dar vreau si eu un baiat al tau ca ginere fericita 28s cu Sara Andreea |
Deci mai fac unul??? Ok,ok..
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
djlaura01 spune:
nu mai stiu cine zicea de nume:daria asa o sa-i pun eu lui bebita mease spune ca numele daria inseamna dar de la dumnezeu
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?