Imprejmuire teren

Imprejmuire teren | Autor: carmaw

Link direct la acest mesaj

Am un teren (nimic pe el) de imprejmuit.
Nu ma duc decit o data sau de 2 ori pe an acolo sa vad cum au mai crescut buruienile...
Trebuie sa l imprejia o pauzasc pt ca incerc sa l parcelez in 2 buc si sa l vind....dar :
-imi e frica de hotii(de metal cit si cei ce ti fura gardul de lemn cu totul)
-si nici banii foarte multi nu am de bagat in aceasta imprejmuire
Ce alta solutie as avea ca sa ies mai ieftin si sa nu tenteze pe nimeni???
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimoza74 spune:

De ce vrei sa-l imprejia o pauzasti neaparat? Daca tot vrei sa-l vinzi, lasa-l asa, deoarece noul proprietar se poate sa-si doreasca alt model de gard, iar banii pe care ii bagi acolo nu ii recuperezi la vanzare. Eu am vandut o parcela de teren neimprejmuita aflata intre alte parcele deasemeni neimprejmuite si nu a fost nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Noi avem un teren pe care vrem sa-l pastram, si ne tot gandim la imprejmuiri "netentante".

O varianta ar fi brau de beton si partea de sus gard metalic, care jos e prins in beton, asa n-ar mai putea fi scoasa plasa metalica.
DAR solutia pe langa ca e f scumpa mi se pare urata si ca strica tot aspectul locului.

alta varianta, pt care noi vom opta, e aproape gratis, doar necesita munca si muuuult timp, gard viu. Adica avem pe o latura de teren salcami si vom muta puieti pe marginea terenului. Si o sa completam cu macesi, muri si alti teposi.

Acu daca vrei sa-l vinzi ce rost mai are sa-l ingradesti?
Oricum daca terenul e in Romania, sansa sa-l vinzi e destul de mica, a scazut cererea.... spre 0!

Mergi la inceput