Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

ANCA bine ca baietelul tau e mai bine
Mai tii monti?

ELLA e bolnava? Parca i-a urat cineva insanatosire, sau eu am citit aiurea?

Oare cum se mai simte Eduard de SAMARIA?

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! IVAN

Sa cresti mare si nazdravan, sanatos si voios.

LA MULTE LUNITE iepurasilor: ALBERT, JANE, SILVANA, DAVID, BRIANA.

Cu mii de scuze pentru intarzaiere vreau sa-i urez si eu LA MULTIANI! AMI
Sa fii sanatosa si sa ai parte numai de bucurii de la puiuta ta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Salutare fetele,

Andra, multumim de intrebare. Biopsia a iesit ok si ca sa ma premiez am injectat si niste toxina botulinica pe ici pe colo :))

In rest sunt obosita maxim, Kira a inceput sa se trezeasca noaptea si sa stea de veghe si cate 2 ore. Ma gandesc ca e o perioada si o sa treaca, macar nu Mai am cearcane si riduri :))))

Suntem non stop prin mall, vremea urata, shopping mult. Ma stresez cu intoarcerea asta la servici, nu vreau cu naveta si responsabilitate in vremurile astea de kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Am trimis fara sa termin, urla puiul, cred ca de la dintisori si suntem singure acasa, Tati e plecat putin.

Zic si eu La Multi Ani mamicilor sarbatorite si tinere ;) si puilor sarbatoriti. Si pentru fratiori, pupam Roxi.

Si eu mai stau pe facebook dar nici de asta nu prea mai am timp. Ne revenim noi si venim cu forte proaspete.

Pupam muuuult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sunt tare obosita, am fost si la loc de joaca cu ivan, e ditamai circuitul de urcat si coborat mingiute si mingi urlete si tipete etc

multumim frumos fetelor! nu dau nume, pt ca toate sunteti dragute

briza am vazut filmuletul! mie imi place e un copil energic! cu asa bucurie da din picioruse

andra acum sunt la vizionat pozele tale, a trebuit sa sterg o virgula din link ca se se vada, cand ai scris nu trebuia sa pui virgula imediat, ca intra in link

va pup si multumim inca o data

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

sanatate robin si eric, sunteti mai bine?

ileana ma bucur ca e totul ok la voi, cu somnul nici eu nu o duc asa bine ca la inceput cu silvana....asta e unul doarme (ivan) si altul mananca (silvana), se poate si mai rau, adica nici sa doarma nici sa manance :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Anca - multi pupici lui Codrin, sa se faca bine-bine si sa nu-l mai supere nici o raceala iarna asta!

Iliraluca, ti-am vizionat pozele, sunteti super!! Ti-am dat si PM cu o intrebare.

Andra, ptiu-ptiu-ptiu, prea frumos Ianisu' asta! sa fie sanatooos!

Somn usor tuturor!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

anca sanatate si lui codrin! ce s.a intamplat, am citit asa pe fuga...

va las niste poze
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana8Luni#

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare mamici!

La Multe Lunite sarbatoritilor nostri Albert, Jane si Silvana sa creasca mari, sanatosi si norocosi!!!

La Multi ani Ivan sa ai parte de multe bucurii si sanatate si sa ramai acelasi sufletel vesel si poznas!!!

Cu mare intarziere La Multi Ani Ami, sa fi sanatoasa si fericita!
Felicitari Sara si Lara o poza superba, merita sa castige!!! Odiseea noastra rocks!!!!
Briza l-am admirat pe micul inotataor, e tare haios!!! musai sa il duci la inot mai incolo ca tare ii place.
babyangel ma bucur ca e mai bine Codrin. pupici sa ii treaca de tot raceala.
Oana multumim pt oferta, ca de obicei tu iti faci timp pentru noi, vom participa si noi la colajul de Craciun bien sur!
va pup pe toate si o seara linistita!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Nu reusesc deloc sa scriu, Mara doarme ca pe ace, se trezeste de 10 ori pe ora.
Ami, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun, alaturi de familia ta!
Roxi, LA MULTI ANI lui Ivan si LA MULTE LUNITE Silvanei, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucure mereu!

LA MULTE LUNITE si pentru JANE, de Freedelia, ALBERT de Child, DAVID de Lariana si BRIANNA de Lady D!!!

Mergi la inceput