Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Bumbitza spune:
Fetelor ati semnat si voi petitia mamelor, banner in susul paginii?
Am semnat si eu adineaori, insotita de un carnatoi de mesaj ca tare "coerenta" ma simt la ora asta...
Maine mergem la mine la serviciu, am niste emotii... E prima oara cand merg cu pitica acolo.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
carmickey spune:
ellanik in acelasi colt al paginii din revista mami a fost si adelina in nr.din octombrie....avem mici vedete...sa iti traiasca...
o noapte buna va doresc...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
EVAMIKA spune:
LA MULTI ANI AMI!Sa fii fericita si sa te bucuri de micuta ta! Am vazut poze cu Irinuca cea vesela.
Ella, Child merci pt informatiile leg de olita.I-am luat una simpla dar n-o atrage sub nici o forma si ma gandeam ca una cantatoare i-o fi pe plac.
Noapte linistita !
CoriMami spune:
Buna dimineata intr-o zi rece si ploioasa!
Las aici cafelutze sa ne dezmortim.
Fetelor voi aveti planuri de plecare din oras de Craciun sau Rev? Noi am vrea sa plecam sa facem Rev in zona Buzaului, cu o gasca mai mare, toata lumea cu copilasi. Dar mi-e teama de drumuri inzapezite, etc.
Va pup si va doresc o zi buna!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
carmickey spune:
buna dimineata...
CoriMami multumim pentru cafeluta va invit si eu la o fierbinte,stau cu adelina in brate,citim pe forum si invitam pe toate mamicile la o cafeluta....
la multe lunite Albert Krisztian,Jane Carolyn,David Stefan,Silvana Aroa ,Brianna Maria multa sanatate la toti prichindei si multa veselie
PS
gata s-a plictisit adelina....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
oanaiacovita spune:
Neata!
LA MULTI ANI, IVAN!!!LA multe lunite, Silvana!!! Roxi sa iti traiasca copiii, sa fie sanatosi si impliniti toata viata!!!
LML iepurasilor de azi:Albert Krisztian (de child), Jane Carolyn (de freedelia), David Stefan (de lariana), Brianna Maria(de LadyD)!!!
Cori si noi vrem sa plecam la Radauti undeva de sarbatori. Pana atunci nu putem sti cum e vremea, speram sa nu fie inzapeziri.
Noi suntem oarecum mai binisor, a venit dra aseara, am inceput cu aerosoli ca avem risc de bronsiolita, face urat din gat. Febra nu mai are, doar un pic de muci. A dormit mai bine azi noapte, desi era ca un duracell dupa Adrenalina aia. Abia l-am adormit.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
stanucel, oana multumim mult, sunt tare dragute
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Neata!
Va multumesc dragi mamici pentru urarile de ziua mea si va ofer cate o floricica pentru cuvintele frumoase adresate. Erina Roxana Yaia Stanucel Child Rebiana Irene Oanka Oana Denisa Kossir Ioanaa Michelle Ramy Andra Bumbitza Ella Evamika
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
ami_84 spune:
La multi ani Ivan de Roxana!!!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de parinti si surioara ta Silvana!
in asteptarea mosului!!
ami_84 spune:
Oana multa sanatate lui Eric.
PS ai sarit-o pe Silvana de la urarile de LML.
in asteptarea mosului!!