Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

LA MULTI ANI ROMANIA

noi am iesit azi cu tati la cumparaturi,si pe urma am mers in oras si ne-a cinstit tati...am mancat,si am discutat...sper sa fie ok

vreau sa zic ca adelina toata perioada asta a dormit,s-a trezit la locurile de joaca pentru copii,unde i-am aratat copilasii cum se jucau....vai era atat de incantata,tipa la ei,vroia sa imi sara din brate sa mearga la ei....abia astept sa o vad mai maricica sa mergem la locuri de joaca pentru copii,este foarte incantata de copii...

acum am adormit-o si gatesc,asteptam musafiri...

spor la treburi...revin

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

LA MULTI ANI Ami! Sa cresti si sa infloresti alaturi de familia ta frumoasa, sa ai parte numai de zambete

La multi ani si pentru noi, toate celelalte! C-o fi bine, c-o fi rau, tot romani suntem

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

LA MULTI ANI! AMI! fericiti si binecuvantati alaturi de sotul si printesa ta draga!

La multe lunite! iepurasilor : Luca Alexandru (de Stefanna), Eric Mihai (de Briza_mari) si Luana (de nikole)!

Eu am azi printesa maraita,a dormit doar o jumatate de ora azinu stiu de ce...Azi noapte la fel, treziri fara numar... fara numar...peste zi e duracell, trebuie sa fi tot cu mana pe ea...
N-am citit din urma nimic, poate mai spre seara daca ma lasa atomelul...

Pupici tuturor, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

imi dati va rog si mie noua parola? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

FGTVGCXS CEMS\J;8C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi si frumosi ani AMI!!!

Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si viata sa-ti
fie frumoasa precum zambetul unui copil!!!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Aseara am fost la cumparaturi si i-am luat lui Ianis un catel care canta si flutura din urechi, cand incepe ala sa bata din urechi ca si cum ar bate din palme lesina copilul de ras, am adunat o gramada de parinti la raftul ala cand il vedeau pe Pishti ca radea asa zgomotos si cu gura pana la urechi, i-am luat si caciula de mos, pana ii fac tot costumul mai am putin

Aseara copchilul meu trimitea ochiade cu o fetita in Carrefour, se uita la ea cu coada ochiului, apoi se mai uita putin pe niste rafturi unde eru niste bebelusi desenati, apoi iar cu coada ochiului la fetita si radea asa discret eu una m-am topit de dragul lui cum facea

Roxana imi pace tare mult poezia de pe prima pagina, cred ca o lipesc pe usa de la intrare, la exterior

Bluekidoo am pus la favorite site-ul recomandat de tine, tu mereu te-ai preocupat sa ne impartasesti ce gasesti, cu plansele alea Disney te tin minte

Alina am vazut pozicile cu printesa Asteropi, este o scumpete, ce frumos baga ea dintisorii la inaintare in poze :))) pup minunatia mica

Sensibila sa stapaneasca sanatoasa Gia jucariile, f faine

Ileana voi pe unde umblati??????????? Ti-a trecut zgaiba din palma?

Miruna unii medici chiar au un real talent de a panica mamicile degeaba, degeaba

Yaya cand am citit -14 grade mi-au inghetat urechile instantaneu, brrrrrr

Roxana felicitari Silvanei pt PA, si frumoasa, si desteapta si cu mamica haioasa

insanatosire grabnica tuturor, iepurasilor, amvazut ca sunt multi bolnaviori, offf, mor de mila lor cand ii vad asa neajutorati si sufera in tacere ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Andra zi repede, Yanisu nu-i promis la nimeni, daaaa? Mi-l lasi mie, da? Adica eu fac tot posibilul sa ii fac o surioara lu Andrei, dar vreau sa fiu sigura ca o sa aiba cel mai fain gagiu Mai, da cat de scump poate sa fie carliontatu

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna iubitici!

LA MULTI ANI IOANAA28! (cu scuzele de rigoare pt intarziere)
LA MULTI ANI AMI!

Va doresc multa sanatate, implinire, fericire si bucurie alaturi de familiile voastre frumoase!

Va pupam si eu si Ilinca de multe multe ori!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ami la multi ani !Sa fii iubita si pupacita.fata da'ce tanara esti!!!Pfff ce te mai invidiez!

Noi suntem bine,eu mai putin...am un soi de hernie hgasbndmfbzms asa a zis dr asa reproduc.Vomit zilnic la ora fixa(am facut si un test de sarcina ca prea eram gretoasa).POt fi si fierea si ficatul de la oboseala ,efort si epuizare.Cica n-apuc suta!!!
In alta ordine feciorul meu e la pagina cu pozici din revista Mami.Mariner.Mai aveam putin si-l insuram ...de cand am trimis poza aia si abia acum au publicat-o!!!No hai ca-i bine.
sanatate tuturor picilor si mamicilor.
Meniu:
branzica+iaurt+masline
galbenush +iaurt+ricotta
spanac cu somon

Kossir am luat cus-cus.Trimiti si la mine por favor reteta pe PM?Nu de alta dar aici nu am timp sa intru si sa caut.Sar'na.
De olita...a raspuns Child.de-aia avem si noi numai ca au cam coclit contactzii si canta ca intr-un film de groaza.Pe Geo oricum il amuza.
Va pup pe toate si mai ales shtrumfeii .

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput