Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Nebunica-zapacica bine ai venit. Sarcina usoara si la termen. Cand anuntati familia?

Veveritzuca bine ai venit iubita si la fel multa bafta si un bebe la termen.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 7+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

QiaoBing imi pare nespus de rau ce s a intamplat! Acum am citit din urma si nu pot sa cred cand lucruri din astea se intampla!!
Te rog nu inceta sa speri si sa incerci! Snt sigura ca se va intampla si la tine!! Dumnezeu ne da la fiecare in parte un bebe la momentul potrivit!! Noi suntem alaturi de tine.
Multa iubire si putere!

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui Dado

nebunica-zapacica - bine ai venit! sa sti ca si eu ma plang de insomnii. am vazut ca burticile de aici spun ca le este somn tot timpul. :))

5+

nu musai, eu am avut ca prim simpotm chiar insomniile.....

.....viata este acolo unde te regasesti.......

8+ Doamne ai grija de noi

Aseara am avut si eu insomnii. Stateam si ma gandeam cum am sa ma trezesc eu din 3 in 3 ore sa alaptez bebele. Eram disperata in gandul meu, gandindu ma ca nu o sa mai pot dormi cum trebuie si o sa am un somn ratat!!! Si la asta m am gandit toata noaptea!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:

burtici sunt asa supi , am reusit sa racesc bine de tot, desi am incercat toate remediile naturiste nu merge nimic..... si sunt speriata sa nu afecteze bebe. N-am facut febra deloc insa am stranutat ffffff mult, si 10 min. continuu si m-a durut burtica .

voi ce ati luat? sau mai bine zis a racit vreuna in primul trimestru?

Pufi, si eu am racit acum o saptamana. M am tratat cu miere multa si lamaie. Sanatate iti doresc!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

tu incerci sa spui ca totul era ok si asa, brusc, decat cu bb a devenit rece si distant? vb serios??????

cat despre sustinerea in sarcina ... nu stiu ce sa va zic. probabil ca sunt eu tare diferita dar nici nu ma astept la prea multa sustinere, prefer sa mi-o ofere dupa ce se naste bb si sa ma ajute atunci. acum cu ce sa ma sustina?
sotul meu nu si-a dorit primul copil, l-am prostit pe fata . ei ... dupa ce s-a nascut dani situatia s-a schimbat 200%, nu exista lucru, in afara de alaptat, pe care sa nu il fi facut. niciodata nu am stat cu grija cand au fost singuri acasa, a avut grija de dani exact la fel ca si mine.
dar in sarcina ... a stat cu mine cand am nascut, adica in timpul contractiilor ... cam asta a fost sutinerea . da ... m-a ajutat prin casa in ultimele luni, cand nu mai puteam, ma scutea de efort, carat, etc. dar cam atat. ce sa faca? sa ma tina de mana cand vomit?
nu uitati ca, cel putin la inceput, suntem si noi mai sensibile, cateodata prea sensibile. nu au cum sa isi dea seama ce vrem noi, logic sau ilogic , vorbiti cu ei, spuneti-le ce simtiti, ce va doriti, ajutati barbatii sa va ajute
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

[/quote]

Laura, sotul meu intr adevar este un om rece. Imi spune mereu ca nu ne permitem copilul asta, ca avem prea mari debite, ca el a facut ce am vut eu, dar trebuia mai bine planificat. Pur si simplu, uneori ma aflu in postura sa l amenint ca l parasesc daca nu e mai cald cu mine. Niciodata nu ma imbratiseaza, si asta nu e neaparat de cand sunt insarcinata, nu i place sa ma cuprinda la culcare, e de principiul ca fiecare doarme in partea lui de pat. In fine, nu cred eu ca voi creti sa stiti tot, dar pur si simplu am inceput sa plang in nenumarate ocazii cand m au vizitat prieteni si s a comportat urat cu ei. Una din fete era gravida in 36 saptamani si mi a zis clar ca la 2 noaptea ea pleaca acasa (care se afla la vreo ora si ceva de mine) ca al meu ii da de inteles asta. Si nu e singura data!! Am senzatia ca nu prea adora romanii!! In fine, trebuie sa traiesc cu ce mi am luat, caci are si calitati pe care totusi nu le gasesc la alti barbati. Dar sper din tot sufletul ca bebele asta il va face mai uman si mai cald.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Noapte buna burticute si ne auzim curand!! Va pup dulce.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ce bataie merita unii barbati

auzi la el, a facut ce ai vrut tu dat trebuia planificat mai bine

nu putea sa zica asta inainte sa faca ce ai vrut tu?

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu sunt racita cobza, noroc ca nu am febra, da abia astept sa pot sa respir din nou pe nas

e careva vopsita blond pe aici? ca am 3 cam la radacina mai negri asa, si nu stiu cesa fac. as putea renunta la blond, sa ma fac culoarea naturala, dar parca nu vreau. sau sa stau pana in ianuarie si sa ma fac tot blond, dar ar insemna vopsea cu amoniac. si imi e frica. fara amoniac mi-a dat voie drul sa ma fac acum, oricum pot sa fac ca la suvite, sa nu dau si pe radacini, doar pe partea blonda.

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata fetele, sunt ceva mai bine azi dar am zis ca ziua de ieri si seara nu mai trec................am facut si febra pana la urma, noroc ca nu a fost mare 37.7 si ca nu a tinut decat cateva ore.

Usturoiul nu-l pot manca ca nu-mi face bine dar in rest am incercat totul, cartof ras stropit cu spirt, sosete cu otet, frectie cu ulei de menta, saculeti cu sare incalzita, gargara cu apa si sare, miere cu lamaie, tone de ceai si compot, portocale......... si abia abia mi-e mai bine.

Stam si azi la patut si ne rugam sa ne facem bine, va pupacesc si va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dado

nebunica-zapacica - bine ai venit! sa sti ca si eu ma plang de insomnii. am vazut ca burticile de aici spun ca le este somn tot timpul. :))

5+

nu musai, eu am avut ca prim simpotm chiar insomniile.....

Aseara am avut si eu insomnii. Stateam si ma gandeam cum am sa ma trezesc eu din 3 in 3 ore sa alaptez bebele. Eram disperata in gandul meu, gandindu ma ca nu o sa mai pot dormi cum trebuie si o sa am un somn ratat!!! Si la asta m am gandit toata noaptea!

MHegarty
TestPozitiv

cred ca toate trecem prin asta la un moment dat pe perioada sarcinii, ne gandim cum ne vom descurca si cum vom face fata la toate. Pentru mine e prima sarcina, nu stiu cum va fi dar cred ca in momentul in care ne vom pune minunile la piept nu va mai conta nici oboseala, nici nimic altceva. Si apoi daca bebe se naste la greutate normala eu mi-am propus ca dupa 2 luni ultima masa sa fie la 12 noaptea si prima la 6, ca la maternitate si atunci poate reusim sa dormim legat cateva ore...........zic si eu
Sunt viteaza tare acum..........observati

Mergi la inceput