Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Roberta multumesc pt raspuns . Doamne Da sa ne ajute tratamentul si sa fie bine. Claudia imi pare foarte rau , of Doamne de ce trebuie sa se intample asa ,noua care ne dorim cu drag copilasii ?? Intrebare fara raspuns.Si eu ma tot gandesc ce se poate intampla, ma supar, am plans , dar sa stiti , Casiana cred ca imi ia putin din suparare cand ma uit la ea si imi zambeste si ma strange in brate. Eu totusi sper sa fie bine.Cristina mult succes marti la ecograf , sa fie totul bine. Ma odihnesc eu, dar chiar in pat nu prea pot sta , Casiana nu ma lasa

Felicia ai grija de tine si tu , sa nu te obosesti , tensiunea asta creste una doua , si eu cu fetita am avut la sfarsitul sarcinii, cum pastile nu putem lua, inghiteam un catel mic de usturoi , scade tensiunea si e si sanatos.asa am auzit .
Mihaela mie imi place numela Imogen , e frumos. important e sa va placa la amandoi

va pup pe toate si sa auzim doar vesti bune , dar pana la urma ce vrea Domnul .

Suntem fericiti !! Avem o Casiana Maria ( 04.08.2009) si sunt 7+
Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

claudia

pentru sangerari maronii,daca va simtii cu musca pe caciula si stiti ca v-ati abuzat sotul...de acolo vi se trage...eu cand am avut sangerari prima intrebare a fost daca am avut contact sexual,chiar daca au trecut cateva zile tot se pune...cica si asta e unul din mtivele aparitiei petelor maronii.
Noi oricum nu facem nimic primul trim

mihaela,am vazut filmul,e dragut. imi plac ambele nume...stiu ca nu am ajutat mult. imi place Tara de numa...dar daca e baiat ce faci???

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Lissa eu inca nu stiu parola la e mail , nu am putut vedea pozele cu scumpica ta .Cand am fost azi la control , sora mea a facut o sedinta foto cu copii , daca vreti sa o vedeti pe Casi Craciunita. Cand am vazut pozele parca mi-a mai alinat tristetea . va pup , noapte buna si tot binele din lume
http://picasaweb.google.com/112344506258597279031/CraciunitaCasiana#

Suntem fericiti !! Avem o Casiana Maria ( 04.08.2009) si sunt 7+
Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Gabi,ai PM!
Ce iubita e Craciunita...frumoasaaaa,tare bine ii sta in rosu

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

claudia, imi pare foarte rau, nu stiu ce sa spun decat ca stiu cum e. stai aproape de david, medicament mai bun nu exista. si nu abandona speranta, ai grija de tine si fizic, dar mai ales psihic

la mine maroniul nu e de la abuz, ca dureaza din saptamana 4 si n-am avut inca curajul sa ma las abuzata.

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Anaemi, sa stii ca si eu sunt asa de palangacioasa. Din orice ma apuca plansul. Am ascultat colinzi si am izbucnit in lacrimi. Cel mai tare am plans cand Mihai m-a strinas tare in brate si mi-a zis ca sunt cea mai buna mamica din lume si ca ma iubeste mult. Va dati seama ca am plans de nu m-am putut opri.

Mergi la inceput

Fetelor, am fost la ginecolog duminica, a fost de garda, si m-a chemat peste 2 saptamani la un nou control. Mi-a facut ecograf, m-a controlat pe masa si a zis ca sarcina este mica si vrea sa vada daca este in evolutie, abia apoi sa-mi fac analizele. Am niste emotii!! La bebeii vostrii cand s-a auzit inimioara batand? La cate satpamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata,fetele!
Ce faceti? A fost Mos Nicolae pe la voi ?
Eu am fost cuminte si a venit Mosu mi-a adus cartea Mama si Copilul pe care deabea astept sa o rasfoiesc ,cand ajung acasa!
Cum este vremea la voi? La noi sambata a nins toata ziua arata splendid orasul imbracat tot in zapada!
Va pup!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

alina cate saptamani ai?

noi am vazut inima in ziua cand am facut 7 saptamani, dar cu eco intravaginala, ca eu am uter retrovers si la eco normal inca nu se vede bine

mama de Carol (29.12.2008) si 8+

Mergi la inceput

Poi, doctorul zice ca 5/6 saptamani, UM a fost 27 octombrie si fecundarea ovulului cam prin 10 noiembrie ar fi trebuit sa fie. Sunt speriata un pic.

Mergi la inceput