Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelu86 spune:
gata am fugit la somnic k deja ma ustura ochii 

cand ma trezesc sa citesc numai vesti bune,da???
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
35+ cu
Natalia Maria 

AMR 30 zile pana la marea intalnire 

babyleeks spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt Uitati petiti de pe Realitatea...de dimineata se vb de ea... http://www.realitatea.net/petitie-online--mentineti-indemnizatia-pentru-mame-la-85prc--din-venit--semneaza-aici_713324_semneaza.html Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+![]() |
Neatza fetele
am semnat si eu petitia chiar daca cred ca nu e este de folos...e macar incercam nu?...chiar daca decizile luate de desteptii romaniei nu ma afecteaza tin cu mamele
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua

Doloress ma bucur sa aud vesti bune
......
30 +
Kevin Claudiu Daniel
alinushali spune:
Angie , mi-am dat seama ca la mine te referi ca doar eu ma laudasem ca am slabit![]()
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
28+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bb
noi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali Angie , mi-am dat seama ca la mine te referi ca doar eu ma laudasem ca am slabit Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 28+ cu gargaritza mica MARIA RAYSAbb noiMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
Confuzia era la mine
mamma bis - o fetita si
37s de 
la mare sau pe drumuri de munte ...
alinushali spune:
Raluca la noi in oras nu se mai face nimic gratuit, ca doar suntem multimilionari, daca pana si la med de fam platesti , doar ca il intrebi de prenatal.
28+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bb
noi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
alinushali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Confuzia era la mine mamma bis - o fetita si 37s de ![]() la mare sau pe drumuri de munte ... |

28+ cu gargaritza mica MARIA RAYSAbb
noiMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
missmj spune:
Va uitati pe realitatea???!! astia sunt nebuni 

Propunere,auzi, sa ramana 2 ani dar plafonul maxim de 1500lei.
Ce nemernici.Auzi,cupon de cresa, eu din cate am inteles la cresa primesc copii de la 2 ani.
lucia vezi ca am postat un msg pt tine despre afta,pe la pag 13,poate nu ai vaz.
carmen
33+ cu
Andrei
abramburika spune:
Cum nu sunt eu ff activa, nu stiu daca s-a oferit cineva sa se faca mesager si sa anunte pe-aici nasterile. Iar eu fiind pe lista de dec., pe cine anunt ca mi s-a nascut ficioru'?
In caz ca intereseaza pe cineva ....
Despre albumele foto nu stie nimeni care-i buba? Fie-va mila de o biata graviduta curioasa ... hahahaaaa. ![]()
mamma bis - o fetita si
37s de 
la mare sau pe drumuri de munte ...
bb_yasmi spune:
missmj dar e mai bine sa nu optiunea de a sta cu bebele acasa mai mult de 12 luni?
mami de fetita cu codite 3+ si
luna a 7-a