Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 2
LiaMaria spune:
Hai ca sparg eu gheata! ![]()
Oana eu am trimis ceva banuti, te rog confirma-mi cind ii primesti!
Din tot sufletul pentru (asa cum spunea Mirela) "copii sau oameni mai tristi ca noi"...
Doamne ajuta!
LiaMaria
Oana_B spune:
LiaMaria
, am primit 20CAD
Multumim.
Banuiesc ca o sa deschida Marius, daca participa si el, subiect de actualizari la umanitare si o sa scriu acolo impreuna cu print screen din paypal cum am facut de fiecare data.
marius spune:
Nu am contul liber - inca mai am de finalizat o actiune si nu doresc sa suprapun cele doua actiuni pe un singur cont.
Sa vad daca pot deschide subconturi ca sa separ actiunile dar trebuie sa ajung la banca.
Revin
Insa ca intotdeauna raspunsul meu este DA. Sa vad insa partea de management![]()
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
luminita2008 spune:
puteti conta si pe mine, incerc sa contribui cu banuti la final de saptamana sau la inceputul saptamanii viitoare, in functie de cum primesc salariul.
felicitari pentru initiativa!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
strumphitza spune:
Nimic nou in legatura cu acest proiect ? Se vede ca e criza nu numai in legatura cu banii dar si cu ideile ![]()
Timpul trece si o sa se ajunga in ultima saptamana inainte de Craciun fara nimic realizat si e mare pacat ![]()
_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
marius spune:
Am avut probleme destul de mari (personale) care m-au marcat la nivel extrem as putea spune, dar asa cum am promis vin cu informatiile promise:
Titular:
Pernes Marius
CNP:
1671203054691
Banca
ING Bank suc. Oradea
IBAN
RO55INGB0000999902242464
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oana_B LiaMaria ![]() , am primit 20CADMultumim. Banuiesc ca o sa deschida Marius, daca participa si el, subiect de actualizari la umanitare si o sa scriu acolo impreuna cu print screen din paypal cum am facut de fiecare data. |
Buna dimineata,
Frumoasa initiativa,eu nu sunt de mult pe forum,de abia acum am descoperit aceste campanii initiate de DC,FELICITARILE MELE PENTRU TOT CEEA CE FACETI si in decursul acestei zilei voi folosi si eu Paypal pt acest caz.
O zi buna
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
simplicity spune:
Oana_B,am trimis si eu niste banuti pe Paypal.
Mult succes si sa se stranga cat mai multi banuti.
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
luminita2008 spune:
marius, multumim de cont
, o sa trimit si eu niste banuti, Paypal nu merge la mine
.
edit: treci si pe prima pagina datele contului?
desprecopii spune:
Eu tot sper sa ne conctacteze vreo membra DC din Basarabia, insa vad ca intarzie. Mai asteptam cateva zile.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook