Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera intr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

no offence ptr nimeni, da' zau ca se poate trai dona si fara o steluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Desprecopii, imi pare rau ca te-am dezamagit si nu, nu am participat la aceasta actiune pentru o steluta sau ceva de genul asta, dar sa stii ca nu sunt singura care a dezamagit , au mai fost actiuni la care am particpiat si s-a promis steluta si nu s-a dat nimic si a trecut ceva timp de cand au fost incheiate acele actiuni, deci povestea actiunii putea fi scrisa intr-un an si ceva... poate 2... o sa ma uit in arhiva sa vad de cand a fost actiunea, deci daca era sa vreau steluta nu mai participam dupa ce am vazut ca nu s-a tinut de cuvant cine a spus ca da acea casuta de la acel subiect, era cu o fetita Alesia parca ii spunea, care trebuia sa ajunga acasa ca parintii ei sa poata sa aiba grija mai mult de ea si sa petreaca mai mult timp cu ea ca in spital nu puteau dar aveau nevoie de niste bani pentru o aparatura speciala de care ei nu dispuneau... o sa caut si revin cu link spre subiect daca e nevoie ... si mai stiu de la o alta mamica activa de pe acest forum care a participat la alte 2 actiuni unde s-a promis steluta si nu s-a dat nimic, una din ele este "3 sate" daca imi aduc corect aminte numele actiunii ... si cealalta nu imi aduc aminte numele , imi cer scuze... deci nu e ca noi vrem steluta, astea de spunem ca s-a promis ceva si nu s-a dat, vrem ca sa se tina lumea de cuvant daca isi dau cuvantul, asa e fair play, si da o sa mai particip la actiuni pe acest forum cand o sa am posibilitatea, chit ca am fost dezamagita si nu numai odata

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera intr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

no offence ptr nimeni, da' zau ca se poate trai dona si fara o steluta...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

Lume multa, oameni putini!
No offense!
Mai bine te abtineai de la comentarii, ca nu era locul si nici cazul.

Si inca ceva, asa cum a spus si Strumphitza, nu e nevoie de simboluri ca sa dovedim ca suntem oameni.
Si eu am facut donatii si inca ajut oameni de pe DC, si sunt care pot confirma asta, fara sa particip direct la umanitare si sa scriu negru pe alb de ce sunt eu in stare.

Asa ca te rog frumos, inainte sa jignesti cu citate celebre, mai bine trage aer adanc in piept!

Numai bine!

Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mea culpa!

Eu sunt de vina ca nu au venit inimioarele, este adevarat ca am promis ca voi scrie un mic articol despre actiunea aceasta si nu l-am scris in februarie, nici nu prea stiam eu cum sa scriu asa ceva, ar fi prima data cand scriu pentru online.
Nu vreau sa-mi caut scuze pentru asta, stiu ca din 11 feb si pana azi a trecut o luna si jumatate si eu tot am "restante" ...cine se scuza se si acuza cumva.

Daca se mai poate...eu am deja un draft si il voi trimite Mirelei astazi pentru verificare. Am convingerea ca inimioarele virtuale vor sosi si ele la profil. Toti participantii sunt aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159190 plus luminita2008 care a donat carticele si carioci direct!

Andries

Mergi la inceput

Articol trimis, sa nu ma criticati prea tare ca e... debutul meu de jurnalist online, sa vedem ce spune redactia

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Andreea, am primit - il punem de urgenta si ma apuc sa fac o iconita cu inima de aur.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Andries sa imi trimiti si lista membrilor care vor primi inimiora de aur te rog.
Aici am pus articolul scris de tine: www.desprecopii.com/info.asp?id=2783" target="_blank">O inima de aur

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Un articol foarte emotionant Andries ,frumos spus,cuvinte din suflet.Inca o data multumim pentru implicare atat tie cat si comunitatii DC

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Articol trimis, sa nu ma criticati prea tare ca e... debutul meu de jurnalist online, sa vedem ce spune redactia

Andries

Nu te cred ca esti la debut. Articolul e foarte fain si razbate emotia prin el. Inca o data mi-ai umplut ochii de lacrimi.

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Multumesc! Ba da, e prima data cand scriu pentru a fi publicat undeva. E adevarat ca am scris si scriu zeci de pagini de documentatie tehnica, de proiect, contracte, lucrari, memouri etc, dar pe o tema de acest gen, e prima data.

Andries

Mergi la inceput