Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mult succes, abia astept sa vad cum a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Succes

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mult succes !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc pentru urari!!

luy, cartile nu le iau de aici, cum am mai spus le luam de la casa de distributie carte ProNoi din R. Moldova. Mai exact cartile si cariocile se cumpara chiar astazi de catre cumnatul meu. Eu o sa plec sambata seara cu trenul, ajung duminica si tot duminica cumparam restul de produse ca sa le putem avea gata luni dimineata, sa le punem in masina si sa plecam la Ialoveni.

Pe tren nu prea pot sa cari o sumedenie de lucruri, calatora e foarte lunga, dar slava domnului se merge noaptea, deci poti sa si dormi (numai de toaleta sa nu ai mare nevoie ca nu pot spune ca exceleaza prin curatenie). Granita o treci noaptea, controlul pasapoartelor se face atunci cand schimba rotile.

Cu autocarul e aceeasi poveste, plus ca, atunci cand mergi cu autocarul, ajungi in vama la miezul noptii si politia de control frontiera daca are chef te scoate din autocar cca o ora si jumatate pentru verificari, parca nu vreau sa stau la miezul noptii pe peronul de la trecerea frontierei.

Cel mai bine e cu masina personala, sunt 6 ore de condus intins de la Bucuresti pana la Chisinau de exemplu (450km), plus timpul de trecere frontiera care poate fi 10 minute sau 3 ore, depinde cat de mare e coada , dupa Sf. Ion cand ne-am intors am avut o coada de 100 de masini constant... am stat de-am ametit. Dar nu ma lasa sotul sa plec singura cu masina ii e frica sa nu bag viteza si sa intru intr-un cap de pod sau ceva de genul, pana la Tecuci ai o banda plus acostament consolidat (adica practic se merge ca si cum ai avea 2 benzi pe sens), dar dupa aia intri pe o singura banda si sunt destule curbe, plus ca in lunca Prutului in perioada asta e permanent ceata de ai vizibilitate 30 de metri maxim. Vara insa e o placere, un peisaj de vis mai ales in partea moldovenilor.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andries mult succes si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

andries drum bun si bafta multa

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dragilor!

M-am intors de pe meleaguri basarabene cu un car de multumiri din partea copilasilor vizitati!

Atat copiii cat si personalul au fost foarte impresionati si nici nu le-a venit sa creada ca parinti romani din Romania si de prin alte tari s-au gandit la ei si le-au cumparat cadouri. Ma tem ca o parte din ei, cei cu probleme de dezvoltare, nici nu au inteles bine de unde au venit cadourile, ei pur si simplu au ramas uimiti si cu ochii mari fixati pe cutii asteptau sa primeasca cadou.

Am ajuns la scoala si ne-am organizat in sala de mese, acolo au venit toti copiii care erau in scoala, cei care nu se puteau misca au fost adusi in brate sau in carucior.
Au spus ca au fost cuminti in 2010, ca promit sa fie la fel de cuminti si in 2011 si sa-si asculte profesorii si parintii (care-i au si mai ales care mai sunt vizitati de parinti) si pur si simplu nu am cuvinte sa va descriu cum au inceput sa zambeasca si sa rada cand isi primeau punga si descopereau cartea, cariocile si dulciurile, erau pur si simplu incantati. Ma tem ca mancarea de ieri nu a mai avut nici un succes dupa atatea ciocolate. Consumabilele pentru igiena nu pareau sa-i impresioneze la fel de mult dar in mod sigur le sunt foarte utile, mi-a placut ca toti erau curati, saracacios imbracati dar curati, spalati, se vedea ca au grija de ei.

Nu prea stiu ce sa va povestesc mai mult ... o parte din ei venisera de acasa, altii din familii care nu erau ale lor, dar ii luasera temporar pe perioada sarbatorilor (cei orfani nu puteau ramane pe perioada sarbatorilor in institutie pentru ca nu erau bani sa tina tot centrul functional pentru cativa copii, asa ca personalul a facut eforturi sa gaseasca familii care sa ii tina 2 sau 3 saptamani) dar se vedea, era evident pentru oricine ca din punctul lor de vedere centrul este casa lor, s-au obisnuit acolo si greu o sa plece in alta parte. Nici nu prea au multe sanse sa plece in alta parte, toti au probleme, la unii mai putin vizibile, dar la multi problemele sunt grave, abia se puteau deplasa.

Daca va uitati pe poze veti vedea ce a insemnat pentru copii gestul vostru. Nu exista noroc mai mare pentru un parinte decat un copil sanatos, sa fim recunoscatori pentru asta cei care avem copii sanatosi. Multumesc inca o data tuturor celor care ati donat si ati participat pentru generozitate, suport si implicare! Multumesc si alor mei pentru ca si-au rupt din timp si au facut o gramada de drumuri pentru ca totul sa se desfasoare bine si au facut posibil sa inmanam cadourile personal copiilor. Multumesc DC pentru ca ofera suportul necesar si face posibila materializarea acestor initiative, pentru mine a fost o onoare sa va reprezint!

http://family.webshots.com/album/579559337uUVNZY

Detalii financiare:

1839 ron = bani in cont de la marius
320 usd = 1024 ron (banii i-am pus temporar de la mine, abia azi i-am luat de la money gram, merci oana a fost totul ok).
total 2863 ron *3,7 = 10593 lei moldovenesti

S-au cumparat 30 de enciclopedii (RAO), 49 de carti cu povesti si 79 de carioci de la casa de distributie carti Pro NOI = 5740 lei
Bomboane (kg), banane, portocale = au fost cam 200- 230 g de dulciuri si vreo 2-3 fructe la fiecare punga = 2275 lei (1970 lei pe o factura si 305 o parte din alta)
79 de sticle de sampon de 480g, 79 bucati (pasta de dinti BlendaMed + periuta de dinti = pachet promo pe care l-am gasit la Metro). = 2564 lei
2 cutii de bomboane s-au impartit doamnelor ingrijitoare si profesoare. Au fost si doua pachete in plus, cu produsele de la luminita, le-am lasat acolo "de rezerva".
Total cheltuit = 10579 lei, rest 14 lei moldovenesti adica vreo 4ron.
Cheltuielile de transport cu masina au fost suportate integral de cumnatul meu. Facturile sunt la poze.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Andries: multumiri pentru efortul tau
frumoase poze.. impresionante.. si frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Felicitari! Ai tot respectul meu! Am citit pe nerasuflate cum se zice. Angela (sotia) ma tot intreba ce am patit pentru ca sunt atat de tacut. I-am spus doar ca acum s-a finalizat un alt proiect dintre cele la care am participat. Stie ca ma ocup si de asa ceva.
Uite care este treaba. Da-mi voie sa-ti strang mana virtual.

Marius

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Andries foarte frumos. Felicitari

Mergi la inceput