Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

AM TRIMI SI EU 20 DE LEI IN CONTUL DE ING A LUI MARIUS PRIN TRANSFER BANCAR DIN BT. INITIALELE DDL. CAND POTI SA CONFIRMI SA STIU CA AU AJUNS. LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pana duminica sunt plecat in varful muntilor cu familia la ski, nu am semnal aici, abia daca se incarca o pagina, nu am cum sa fac confirmari bancare. Luni voi avea acces si voi face actualizarile si ce mai este necesar.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Marius, am pus si eu 20 ron astazi in contul tau de ING. Iti trimit PM cu datele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Salut si eu aceasta initiativa, doresc sa contribui si eu, am sa fac zilele acestea un transfer in contul lui Marius.
Andries, tot respectul pt implicarea ta ! Eu iti sugerez sa te uiti si pe site-ul celor de la ercpress, au preturi f.bune si au si enciclopedii pt care au reduceri f.mari ( ei anunta reduceri pana la 70% ).
De la elefant.ro ai mai putea sa comanzi 'La Medeleni' si 'Ciresarii', mie mi-au placut f.mult in copilarie si chiar si acum le-am recitit cu placere. E ok sa iei numai vol.I din fiecare, se poate citi numai acela ( avand in vedere ca fiecare copil primeste o carte ). Au si o promotie, daca se da comanda pana pe 10 ian se primesc 3 carti, dar se platesc 2 - asadar cu 28 lei se pot cumpara 3 carti .
De asemenea, la chioscurile de ziare si punctele de difuzare a presei exista 'Povesti nemuritoare' si 'Fram, ursul polar' aparute cu ziarul Libertatea, ele costa 5 lei/buc. Este adevarat ca nu sunt ilustrate, dar calitatea lor este buna, iar pretul excelent.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andries, poti te rog sa-mi trimiti pe PM o adresa postala pentru rechizite? nu avem cum sa ne intalnim, programul e tot mai incarcat anul asta...
multumesc!

Mergi la inceput

Luni 10 ianuarie - voi face urmatoarele tranzactii:
1. suma de 25 euro va fi licitata si echivanetul in lei se va introduce in contul de lei
2. suma curenta 1.715 lei + suma rezultata din licitatia de la pct. 1 va fi virata in contul lui Andries.

Incepand cu data de 10 ianuarie acest proiect inceteaza pentru mine si conturile vor deveni inactive.

Va multumesc pentru implicare. Mai departe ramane in sarcina lui Andries sa finalizeze acest proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ma bucur sa vad ca s-a adunat o suma frumusica si se vor putea lua lucruri dragute . O si de la mine pentru toata lumea care a participat la camapnie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

In contul meu de Paypal s-au strans 288 USD si luni, 10 ianuarie, este ultima zi cand mai primesc donatii.
Pe 11 vreau sa ii transfer in banca si dupa aceea sa ii trimit lui Andries prin MoneyGram.
Transferul din Paypal in banca dureaza vreo 3-4 zile lucratoare.
Multumesc tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

In numele copiilor carora le vom face o surpriza in week endul care vine, va multumesc pentru efort si pentru toate donatiile realizate.

De asemenea in numele meu personal multumesc pentru increderea acordata si ma voi stradui sa nu dezamagesc pe nimeni. O sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Andries

Mergi la inceput

Au plecat banii 1.839 lei.

Succes!

Mergi la inceput