Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
De la 1 decembrie, se da startul la sezonul sarbatorilor de iarna. Ne vom muta gandurile catre brad, luminitele Craciunului, cadouri, mancaruri aburinde si familie.
In fiecare an, comunitatea DC a daruit o speranta si un gand bun unor copii sau oameni 'mai tristi ca noi'...
Anul acesta m-am gandit sa organizam o actiune surpriza pentru niste copii sarmani din Republica Moldova. Nu am nici o idee cum ajungem la ei - sau cine ar trebui sa fie cei asupra ne indreptam atentia, insa m-am gandit ca ei, cei de dincolo, sunt de zeci de ori mai saraci si mai singuri, de Craciun.
Ce parere aveti, cine da idei, cine din R Moldova ar putea sa ne ajute sa localizam si sa ne focalizam cu dragoste?
veniti alaturi de DC? Vom acorda si o steluta speciala la profil.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Titular:
Pernes Marius
CNP:
1671203054691
Banca
ING Bank suc. Oradea
IBAN
RO55INGB0000999902242464
Paypal - Oana_B: ovidiu_m_b@yahoo.com (cu underscore_)
Confirmari donatii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159190
Raspunsuri
valentinag spune:
Eu spun prezent,astept fetele din Moldova sa spuna unde si de ce e nevoie si o sa dau banuti in masura posibilitatilor!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
motanik spune:
Ma alatur si eu.
Mirela 

--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Happiness_4_us spune:
Si eu sunt pentru deci puteti conta si pe noi!
Mamica fluturasului Andrei si
27+
Maria
ralcat spune:
Suna bine ideea, dar se pare ca avem nevoie de organizare. Si inca repede ca acush acush vine Mosul.
Un cont? Pentru cele care se intalnesc cu Mosul mai pe alte meleaguri ar fi tare util.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
desprecopii spune:
Exact, ralcat, ar fi bine sa ne organizam. Haideti sa incepem deja sa adunam banuti si intre timp luam legatura si cu niste fete de acolo, ca sa ne indrume.
Eu propun sa folosim contul lui Marius si paypalul lui Oana_B. Ei ne vor face update mereu de suma donata. Sunteti de acord?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
kid spune:
Felicitari pentru initiativa

Se poate folosi si un cont la o banca care nu percepe comision la depunere?
motanik spune:
Mirela, se poate sa pui datele in primul mesaj (contul lui Marius si paypalul Oanei)? Desigur daca ai deja acordul lor. 
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Ayla21 spune:
| Citat: |
| Si eu sunt pentru deci puteti conta si pe noi! |
Si eu!

Mirela

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Oana_B spune:
Cu mare drag pun paypalul la dispozitie, s-a cam prafuit de cand nu l-am folosit.
ovidiu_m_b@yahoo.com
strumphitza spune:
Spun si eu prezent si daca se poate ca Marius sa scrie aici pe prima pagina datele , cont si iban si restul cele necesare.
Inca nu se stie incotro se vor duce banutii, spre ce cadouri, dar o idee asa sa ne dam seama cam cu cat sa contribuim ??
Cat de darnic sa fie mosu` ? 
Asteptam acum fetele din Rep. Moldova sa vina cu ideeile 
_
Mind the Bump!
23+
Sophia Nicole