Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 6
heidy spune:
neata si de la noi. Inca 2 in 1 si nu avem contractii. Au disparut azi-noapte. Tocmai mi-au zis ca ma baga in cezariana spre pranz. Eu nu vreau. Acum il astept pe dr sa vedem ce facem.
39+ Tudor Andrei
lore76 spune:
FELICITARI GABRIELA, REFACERE RAPIDA SI BEBE MANCACIOS !!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREI ANDREEA !!!
iar sunteti la cafeaaaaa
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
Vasari spune:
Heidy, nastere usoara!
De ce direct cezariana si nu incearca declansarea nasterii? Iti tin pumnii sa fie bine si cum vrei tu!!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Shasenka, te rog frumos spune-mi daca anestezia ta a fost ok (am citit acum un mesaj mai vechi in care spuneai ca ai luat anestezie Braun Perifix 451 ). Totusi scrie pe prospect ca este pentru interventii chirurgicale..... multumesc Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
da a fost ok. nu mi-au zis nimic ca nu ar fii fost
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Siuta spune:
Bebelu, Sashenka-multumesc frumos !
Bafta multa Heidy !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
Siuta spune:
Si LA MULTI ANI ! Andreelor si Andreilor mici si mari deopotriva !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui misticgirl http://www.realitatea.net/botis_777563.html Offff, asta e, probabil ca vom sta cu puiutii nostri doar un an . Este atat de frustrant sa pierzi clipe minunate, unice din viata copilasului tau doar pt ca niste idioti nu mai au de unde fura si pt ca nu-ti permiti sa stai acasa, fara bani . Evolutia copilului de la un an la doi ani este spectaculoasa, evolueaza in fiecare luna, e o perioada minunata. Ramane speranta ca nu se injumatati perioada concediului de crestere copil, desi slabe sanse! Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04) |
Eu trag sperante ca poate nu ne incadram. Suntem cam pe muchie de cutit, dar sper sa prind cei 2 ani.
sashenka_h spune:
felicitari fetelor care au nascut si bun venit ursuletilor!!!!!
noi suntem bine dar parca imi dispare laptele si nu stiu ce sa mai fac sunt asa suparata.
in rest astazi dam de baut si cate o feliuta de tort de ciocolata...
vorba lui ioana si eu am o problema cu slabitul...eu am ramas cu 8 kg si cu altele 25 dinainte de nastere asa ca va invidiez pe cele care ati slabit ca eu sunt cat casa.
ma duc sa pap ceva pana nu se trezeste juniorul....
va pupp fara exceptie..
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Siuta Shasenka, te rog frumos spune-mi daca anestezia ta a fost ok (am citit acum un mesaj mai vechi in care spuneai ca ai luat anestezie Braun Perifix 451 ). Totusi scrie pe prospect ca este pentru interventii chirurgicale..... multumesc Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
Diferenta dintre cele 2 anestezii e doar cum se administreaza calmantul. Eu am mai scris, din pctul meu de vedere mult mai buna este anestezia epidurala pt ca ti se pot injecta calmante atat pe cateterul din coloana cat si pe vena(branula). La rahi ti se administreaza calmantul doar prin branula.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui heidy |
39+ Tudor Andrei
[/quote]
Gata, motatele