Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 .... 2 gauri(ca am 4 in total) |
Eu am 7 in urechi si 1 in buric
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
adrianaBuc spune:
eladea, mamosi mamosi mamosi
am papat si noi primele ligurite de suc de mar. A fost ok, dar nu cred ca ar fi bagat mai mult. Oricum sper sa trec repede de etapa asta, ca e tare enervant: pentru 2 lingurite de suc faci multtaaa mizerie.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
paula_m spune:
Ne-am intors de la pediatru. Are infectie virala si luam nurofen, tantum verde si vitamine C. Sper sa treaca repede. Ce s-a mai strambat la vitamina C
Nu mai fierb apa. Si i-am luat Lp humana, dar mai mult ii placea Nan. Acum incerc cu hipp si milumil, sa vad care il satisface.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Eu am 7 in urechi si 1 in buric Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
Adriana, la fel... io 8, doar in urechi... ma rog, 6 intr-o ureche, si 2 in alta...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ilinca79 spune:
am vazut pozici:
crissy, Bea e o scumpa si sunt convinsa ca va recupera foarte bine. nu te mai stresa mamico!
bumblebee si Victor, frumosi foc cu coifurtile si nasul rosu
eladea, ce draguti sunt impreuna, cred ca Eric isi iubeste tare mult fratiorul. Sigur mai vreau si eu un bb
mericica, se vede ca va place mult girafa. Si sacul de dormit e frumos, iar Tea nu mai zic.
michelle, cat de frumoasa e Bianca si ce imi place cum o imbraci. Aveti un cosmonaut tare frumos.
felicitari pentru cercelusi Isa si Antonia!
racusoru, noi am luat cosmonaut de la Piciul, mi-a placut ca nu se detaseaza piciorusele si nici manusile, asa ca se imbraca foarte usor. Este si imblanit.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ochidut spune:
citat din mesajul lui paula_m Ochidut, tu cat lapte ii dai? Poate nu se satura si de aceea plange. Asa facea si al meu si m-am obisnuit sa-i fac mai mult lapte. II fac acum 210 ml lapte (*adica vreo 230 in final, dupa ce pun laptele praf) si el bea cat vrea. Undeva la 200 ml de obicei. Si mananca la 5 ore fix.Noi folosim tetina avent cu 2 gauri. La cele reglabile si lui Raul ii curge pe la colturi, nu o mai folosesc. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
ei oricat i-ai da tot la fel plange putin cand termina ; mananca fix la 3 ore ziua iar pediatra a zis ca e maxim maxim 180 ml, raportat la intervalul la care mananca, greutatea si in general comportamentul ei. o sa vedem joi ce ne mai zice.
oricum ea la fel se agita, odata eram in masina pe drum si a urlat groaznic, nu puteam iesi cu ea afara ca era frig si transpirata - ca o pot plimba putin sa o calmez, asa ca i-am dat mai mult. A mancat 230 si dupa ce i-am luat biberoul tot a mai plans. Deci, se pare ca trebuie sa isi faca spectacolul. De obicei o tin putin in brate, sus, ii distrag atentia si tace imediat. Dar e nasol ca se agita asa in timpul mesei.....
tot tetina avent cu 2 gauri folosim si noi
aia reglabila am incercat sa o pun doar la sucul de fructe mai spumos, mai consistent
asta e, fomista mamei
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
Incearca apa plata Bucovina mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
numai dorna, izvorul alb; scrie pe ea ca e potrivita pt hrana bebei
ochidut spune:
citat din mesajul lui michelle1981 A mancat la 10, apoi de la 11 la 12 a mai tras un pui de somn si bineinteles ca s-a trezit cu foamea in glanda. Deci a mai mancat 90 g dupa 2 ore!!! Asta e, scoatem tzitzi la 2 ore daca asa vrea don'soara. Sa vedem cum va fi la diversificare. Iata ce am experimentat adineaori. Nu va speriati ca inca mai sunt in pj's RODYKA - ISA e o scumpete cu cercei. Si ce bine seamana surioarele ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
e o dulce cum sta ea; va sta f bine