Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Io stiam ca Bambo e Roxy, dar tot ma gandeam ce plante are ea in poze... ca stiam ca are album frumos, cu copilasii... dar nu stiam ca sunt private... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
sunt flori
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
tu fete , eu ca si cum nu as avea copil mic in casa!! azi s-a trezit la 1!!! si a papat, ne-am jucat, a zapacit-o tati putin, a papat iar si acuma doarme, de la 4 jumate! asa ca am reusit sa-mi fac ordine in bucatarie, mai am un dulapior care-l las pe maine, sper sa nu ploua sa pot sa-l scot pe terasa sa-l curat cum trebuie, ca oricum vreau sa-l mut in alt loc...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
nu scriu dar si cand scriu nu ma mai opresc ieri am fost in Copou era gol parcul noi eram cam singurii nebuni pe acolo
prima zapada din ce a mai ramas
David doarme de la 16
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
crispro spune:
Bambo, io acum am vazut pozele de la botez- super fain costumasul lui David, dar tu cum arati, fataaaaaaaaaaaaaa Esti super!!! Nu stiu cum a i slabit in halul asta... si fara cura... si am vazut si florile, frumoase.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui bamboletta prima zapada din ce a mai ramas |
prima zapada a lui David
hai, fetelor, mai puneti poze cu zapada , macar asa sa simt si eu ca vine Craciunul!!
_
crispro spune:
Rodi, ce te invidiez pt programul de somn...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, ce te invidiez pt programul de somn... |
of, te cred! dar imi prinde asa de bine!! pot face si eu curatenia de sarbatori, ca-s singura... si imi si incarc bateriile ptr viitor... . dac-as avea vreo reteta, v-as da-o si voua
dar cel mai tare ma bucur ca doarme noaptea bine!
_
bumblebee spune:
Bambo, arati super
Kata, parca tu intrebai de tortul ala de cioco, parerea mea de neexperimentata in ale dulciurilor, se face chiar usor!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
ochidut spune:
citat din mesajul lui rodyka tu fete , eu ca si cum nu as avea copil mic in casa!! azi s-a trezit la 1!!! si a papat, ne-am jucat, a zapacit-o tati putin, a papat iar si acuma doarme, de la 4 jumate! asa ca am reusit sa-mi fac ordine in bucatarie, mai am un dulapior care-l las pe maine, sper sa nu ploua sa pot sa-l scot pe terasa sa-l curat cum trebuie, ca oricum vreau sa-l mut in alt loc... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
cea mai cuminte delfinasa!!!
bravo!!! va invidiez, a mea s-a marait toata saptamana trecuta, a facut si niste crize de plans, nu stiu ce are, de zici ca au dat bazdacii in ea
de Larisa Ioana 24.06.2010
mericica30 spune:
si eu abia astept sa vina zapada si sa scot fata afara cu sania
abia astept craciunul sa facem pomul si sa acultam colinde
este primul craciun cu TEA
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]