Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mericica30 ai dreptate dar cum iti dai seama ca se incalzeste la 70 grade si nu mai mult sau mai putin eu oricum i-o incalzeam apa doar cat sa poata sa bea lapticul [url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url] |
Am incalzitor de bibe si il pun la 70 grade
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bumblebee spune:
Voi cum faceati apa de 70 grade? Eu aduceam apa la punctul de fierbere 2 parti- si amestecam cu o parte la temperatura frigiderului, altfel nu stiu, ca nu aveam termometru special pt asta
Stiu ca nu se fierbe apa, dar daca nu are nitriti/nitrati nu vad care ar fi problema, ca nici demineralizarea nu mi se pare o problema...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
mericica, jucariile de dentitie poti sa i le dai oricand! eu nici nu le pun in frigider ca nu are ce dureri sa aline - inca!
in picioare eu ii dau adidasi sau pantofiori, deja i-au ramas mici vreo 4 perechi. dar, bine, la noi e alta clima! nici ciorapei nu-i dau pe sub pantaloni, ca sa nu zic ca uneori iesim doar in ciorapei cu rochita, seara e mai racoare. uite, aseara eram imbracate asa, dar pe dedesubt avea doar un body cu maneca scurta si o bluzita subtire...
cu apa nu ma stiu. eu stiu doar ca apa plata nu se fierbe! eu o incalzeam doar putin. si asta care-o folosesc eu scrie pe ea ca e special ptr bebe, dar nimic altceva... asa ca nici n-o fierb, nici n-o incalzesc mai tare... si la pret e accesibila.
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Andree si Andrei!Multumim de urarile pentru mijlocia mea .
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
era de asteptat sa se reduca durata concediului, nu stiu unde mai e CIC de 2 ani platit. bine-ar fi insa daca mamica ar avea unde sa se intoarca... si-asa aici pe forum sunt mamici care incep activitatea cam dupa un an. cand ai niste rate in spate si alte cheltuieli, nu te poti lasa la bunavointa statului - care numai "buna" nu e! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Si eu ca si Rody cred ca era de asteptat.
Cat mai e acum CIC, 75 sau 85%?
Oricum Romania are in acest moment cel mai bine platit concediu de maternitate caci este cel mai lung si ca procent foarte bun. Si totusi nu e tara cea mai bogata din lume.
Eu va trebui sa ma intorc cel mai probabil la sfarsitul lunii mai la servici si procentul tot pe acolo este dar doar 36 de saptamani dupa nastere pentru mama si 10 saptamani pentru tata. Eu am ales sa iau 100% salariul dar de fapt nu-l iau ca suma este limitata de stat dar asta nu declara ei in presa ca doar vor sa para generosi.
De fapt cel mai bine va convingeti citind pe wikipedia tabelul comparativ Parental leave
Chiar si cu un an e bine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
idem idem |
ce simpatice sunteti!! pai la mine tot ce a ramas de dat jos e doar la burta, ca pantalonii ma incap bine ca inainte, doar talia lasa de dorit (adica nu mai e), dar recupam la anul, cand incepe diversificarea!... si burta asta am facut-o cand de cand bagam la bere fara alcool , si tortulete si prajiturele de la voi, si vitamine si stimulente...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Voi cu ce apa preparati Lp? Eu folosesc apa plata, dar dupa ce fierbe ramane o pojghita alba pe ibric. Nu-mi place deloc. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
apa plata dorna. nu o fierb. ii iau sticlute mici de jumate, ca sa nu stea mult desfacuta, ca noi papam doar seara lp.
o fierbeam si eu la inceput, apoi am citit ca nu e bine, plus ca pediatra a zis ca putem sa ii dam putina apica cand sughita. asa ca am terminat cu fiertul.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Am fost si i/am facut gauri...doamne ce a mai plans...mai sa plang si eu cu ea...dar s/a calmat destul de repede
As manca ceva dulce si n/am nimic in casa...de fapt as devora un tort intreg
Tina ca sa iti raspund la intrebarea cu diversificarea...deci la noi merge binisor...i/am dat suc la inceput dar acum ii dau piure de fructe dim si piure de legume la pranz...are zile cand mananca bine si cand doar se joaca...deci multa rabdare
bumblebee spune:
Otilia, eu una sunt pt revenirea mamei la servici chiar si mai devreme de un an (sper sa nu iau multe rosii pt asta) 6-8 luni mi se par rezonabile, nu pt ca nu ar mai avea copilul nevoie de mama, asta e o imbecilitate, dar pt ca mama tebuie sa nu clacheze profesional, eu una cred ca daca un chirurg sta acasa 2 ani (ceea ce nu cred ca se intampla) nu e tocmai ok. In fine, te desprinZi fara sa vrei de servici, de mediul, actualitati, socializari, in schimb in mintea se ocupa doar cu scutece, laptic, diversificari s.a.m.d.
Problema e alta, nu ai unde duce un copil, chiar nu ai, ma refer la sistem de stat, pt ca de ex in Bacau avem o cresa privata, dar vor 900 RON, eu ca inginer proiectant castigam 1000 RON pe luna. Deci nu prea merge, eu nu vreau copilul la cresa particulara, nu vreau ceva anume, dar vreau sa existe posibilitatea sa fie si copilul in conditii normale. Asta era ca discutie, copilul meu va sta cu bunica lui, desi nu sunt incantata de idee, nu ca e soacra, dar e in varsta si are suficiente probleme.
Luna 4
michelle1981 spune:
bamboletta, materialul l-am luat de la casa modei. E grosut, molcut, neelastic. Vreau sa mai iau unul usor elastic si mai subtire.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
bumblebee spune:
Eu am burta de sapt 16, de fapt cam toate dimemnsiunile de atunci... Offf, amdomenul meu de alta data...
Rody, Giorgia pt fetele cu cercei
Luna 4