Prima Biblioteca publica Romaneasca din Canada

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

alina023

"Am citit despre proiectul tau si mi se pare minunat!
Noi avem o multime de carti si chiar ne gandeam cu mare tristete ca va trebui sa le lasam in tara, la parinti. Voi vorbi cu sotul meu si sper sa putem trimite si noi cat mai multe, de ce nu?"

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

ioana5255

"ce frumos ai facut tu acolo. E mare lucru. Cu drag as vra si eu sa donez niste carti cand ma intorc saptamana viitoare de la Budapesta. Cartile sunt noi. Da-mi te rog detaliile cum as putea sa trimit."

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

oanagabriela

"Eu stiam pe cineva care vroia sa-si lichideze biblioteca in limba romana si avea destul de multe carti de dat. Te intereseaza? Ai avea unde le tine? Daca da, voi lua legatura cu persoana respectiva si te tin la curent."

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Simi

"te felicit pentru initiativa, iti urez mult, mult succes si te asigur ca ne vom innumara printre abonati."

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

valentinaq

"Ma intereseaza daca vrei carti pentru copii doar,romane si din astea in gen sau te intereseaza si carti de specialitate,economice in principiu?"

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Arturicii, gemenii nostri de 7 ani, s-au inchis acum 2 seri in camera, au stat cateva minute apoi au venit cu "surpriza": fiecare avea in mana 5 carti in limba romana, donatie pentru Biblioteca Romaneasca

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

toti cei de mai sus se afla acum printre Membri Fondatori ai Bibliotecii Romanesti din Canada.

http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/

Le multumim cu recunostinta

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, foarte frumos ce te-ai gandit sa faci !!

Tatalui meu cand a fost in Ca cel mai mult i-au lipsit cartile si ziarele din Romania.
De asta iti spuneam ca e o idee tare buna cu carti ptr toata lumea, nu numai pentru copii.

O seara buna.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc Ioana Ma simt onorata sa fiu membru fondator al unui biblioteci romanesti Cartile au fost din totdeauna una din marile mele pasiuni (alaturi de calatorii). Fii sigura ca voi incerca sa te ajunt si eu, in masura posibilitatilor. De exemplu avem inca bibliotecile de acasa, in Romania si cred ca ar fii una din solutiile cele mai frumoase pentru a le oferi o a doua viata...Plus ca voi veni cu siguranta cu fetita mea intr-un loc atit de minunat...
Deci pe curind

Mergi la inceput

Cge, sigur ca vor fi carti pentru toata lumea. Asa imi doresc si eu. Un loc in care, de la mic la mare, fiecare sa gaseasca o carte potrivita.

Oana,
Suntem aici.
Sa ne vedem cu bucurie.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput