Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Nici noi nu suntem solizi, eu am 166 si 55 kg si sotul meu vreo 170 si 60 kg..doi slabanogi. Nici in familie nu avem persoane masive, dar el e si lung..acum vad ca nu am scris asta, are 10 kg la 73 cm.Probabil va fi inalt ca tati meu. Sanatosi sa fie toti puiutii, ca restul nu conteaza. Abia astept sa vina Craciunul, o sa fie cel mai frumos de pana acum

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaArad spune:

Exact, sanatosi sa fie, sa creasca mari si sa ne bucuram de ei .
Daaa, abia asteptam si noi Craciunul sa-l imbracam in mosulet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, bine ai revenit si tu. Curaj, curaj, ca nu muscam .

Io plec spre casa, maine lucru, asa ca va dau cafeaua maine dimineata.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si de la mine.
CRISTINA ma bucur de vestile bune.Varicela aia si raceleile trec ele.Cat priveste pensionarea pe o perioada,io zic sa ii dai bataie daca poti.Numai de mers la lucru nu e cazul dupa asa operatie dificila.Si mai ai si scoala.
Am pus si eu cateva poze de la locul de joaca - cu Diana,Bogdan,Lisa si Glad,dar nu-s cine stie ce, ca nu stateau locului defel.
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-11-30/20:35:52
ANCA 10 kile are Tudor si are deja un an si 4 luni si cam 75 cm ... Nu mai zic de Diana care la 5 ani are doar 15 kile

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Pai hai sa ne vedem vinerea sau duminica viitoare. Ce ziceti???
Eu am avut o zi de kk si incerc sa ma abtin din a scrie prea mult...toate mi-au mers prost si in plus mi-a murit un prieten adevarat, unul din putinii oameni care mi-au schimbat viata in bine.

Mergi la inceput

Moni: ce sa zic eu, atat a crescut.vecinii din bloc tot zic ca e de la lapte praf, dar nan1 mananca si alti bebelusi.fiecare e cu ritmul lui, dar totusi cred ca nu va continua tot asa Razvan.

Ducky

DianaArad: eu nu am costum de mos, am o vesta cu caciula cu cap de rudolph, e foarte haioasa. cred ca o sa fie incantat de beculete si podoabe...eu de saptamana viitoare ma apuc de amenajat casa, mie imi place sa le vad mai mult timp

poti ajuta si tu

Mergi la inceput

ANCA nu neaparat de la lapte praf,asa credeam si eu ca ala ingrasa.Dar si lui Tudor ii dau din ala de cand avea 6 luni si tot degeaba.
Si eu abia astept sarbatorile.Le-am cumparat deja bate,parca il si vad pe Tudor cu a lui Pai Diana numai cu bata aia s-a jucat toata seara de mos Nicolae cand avea aproape un an.
In schimb mi-e groaza de pom.Parca il si vad tras in capul lui Tudor inca din prima seara Nu stiu cum sa il ancorez sa nu il poata dobora la ce fortos e

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Nu prea ai cum sa ancorezi bradul, cred eu. Daca gasesti vreo solutie please share, ca voi avea aceeasi problema anul viitor. Dupa cate il vad eu de pe acum, Razvan va fi plin de shotii.

poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Mai eu l-am mai ancorat si alta data din cauza Dianei - l-am legat de manerele usii de la balcon De manerele dulapurilor din zona mai merge, daca ai d-alea care se inchid cu cheia.Oricum si eu la cca un an mi l-am tras in cap si era si urcat pe o masa .Diana si l-a tras in cap si cand era deja mare si bantuia sa isi tot ia dulciuri sau alte alea din el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pfuuu, stau de vreo 2 ore sa fac poze si sa pun produse la bazar, am obosit.

DianaR, sacoul ala lung de la tine, donat pentru Cristina, nu s-a vandut data trecuta, l-am pus din nou si daca se vinde banutii ajung la ea.

Fetelor, Bogdi nu a tras de pom cand era mic. Avea treaba cu luminitele, dar nu sa traga.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput