Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancapolgar

Alina, cum lucrezi, sa stiu cand sa vin dupa pelerina?

Anca de Alex

Azi de dimineata, maine dupa masa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Aoleu Miha, m-am spart de ras Parca auzeam vocea ta cand citeam bancul, esti totala!

Ducky, noi venim cu drag. Multumim de invitatie!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alina, atunci vin maine. La ora 13 e bine?
Miha, foaaaarte tare faza cu robotul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHAAAAAAA Nu mai pooot ,esti dusaaaaa !!!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Ducky, ce preturi bune la carti, dar eu nu mai am unde sa le pun. Am colectinat cele 100 volume de la Adevarul plus cartile care le aveam.
Cred ca sambata viitoare avem ceva program, nu stiu sigur daca sambata sau duminica. Revin cu precizari...

Miha, faina telefonul bunicii!!

Anca, e ok maine la ora 13.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

CristinaR, citeste la subiectul tau de la umanitare ultima postare. O forumista vrea sa doneze pt. tine, aici.

Mergi la inceput

Va poftesc la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Diana, noi venim cu placere.

Moni, cred ca maine dupa-masa trec pe la tine, e ok? Vin cu Bogdi, e bine?

Alina, a lasat Ada la mine hainutele. Daca cumva vine Calin si nu is la munca sa i le ceara la colega mea.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Alina, a lasat Ada la mine hainutele. Daca cumva vine Calin si nu is la munca sa i le ceara la colega mea.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Ok, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Deci,
- Flavia
- Monica
- Maria_rubi
vin pe 18.12 la ziua Elenei mele.
Cine mai vrea??
Eu abia acum imi beau cafeaua de acasa si ma pun pe organizat listute pt cumparaturi. Am facut cu o zi inainte 100 si ceva de choux-a-la-creme si un Diplomat gigantic de mi s-a acrit...Urmeaza ziua Elenei, apoi Craciunul, apoi o zi de nastere, apoi Revelul, apoi ziua mea. Ma chefuiesc intr-una astea doua luni.
Mama, ce s-a incalzit afara !! Intr-un fel ma bucur, dar sincer imi doresc zapada pentru pitici. Sper sa vina sa-i dau cu sania. Chiar...o intalnire la sanius facem, daca apare si omatul??

Mergi la inceput