FIV285
Raspunsuri - Pagina 8
angieangie spune:
Indraabia astept sa vii de la echosi sa bagi frumoasa semnatura
Angie +32
bebe jucaus
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie Indraabia astept sa vii de la echosi sa bagi frumoasa semnatura Angie +32 bebe jucaus |
OF,OF,OF, draga mea Angisor mi se pare ca mai sunt aproape 3 decenii si nu 3 saptamani.
Cocolyso, deja ti-am raspuns!
VA DORESC MULTA SANATATE !
dandanutz spune:
buburuza felicitari mamico si sa va bucurati de ingerasul vostru ,sa fiti sanatoase
cristy1977 spune:
buna seara fete dragi,
revenim si noi dupa o absenta destul de indelungata cu vesti bune
vineri am fost la eco, piticii nostri au crescut, au ajuns la 20mm fiecare, le bat inimioarele ca niste tobite, le-am vazut fetisoarele, manutele, piciorusele, a fost cu adevarat minunat, sarcina decurge normal, din pacate insa de la 6 saptamani am inceput sa am greturi foarte puternice si vomit toata ziua, nu prea mai pot domi noaptea din aceasta cauza si am in gura cel mai amar gust din lume, imi este destul de greu, dorm cate 14 ore pe zi, am inteles ca starea aceasta va dura pana pe la 4 luni, asa ca asteptam si induram cu stoicism tot ce vine
vreau sa le urez fetelor care sunt in focuri mult succes, sa nu renunte sa spere pentru ca minunea va veni la fiecare din noi, noi am asteptat 10 ani pentru aceasta minune
daniela, dandanutz, ela, maria, ce mai faceti fetelor?
vero, angie
and the miracle happened... 9 +
daniela74 spune:
Buburuza crede-ma chiar ma gindeam azi la tine.
Bun venit micutei Raisa,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si sa fiti fericiti,alaturi de ea.
Cristy pup graviduta super norocoasa.
Maria mult,mult noroc .Uite inca o reusita care ne da curaj,nici eu nu stiam.
Pup fetele.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 buna seara fete dragi, revenim si noi dupa o absenta destul de indelungata cu vesti bune vineri am fost la eco, piticii nostri au crescut, au ajuns la 20mm fiecare, le bat inimioarele ca niste tobite, le-am vazut fetisoarele, manutele, piciorusele, a fost cu adevarat minunat, sarcina decurge normal, din pacate insa de la 6 saptamani am inceput sa am greturi foarte puternice si vomit toata ziua, nu prea mai pot domi noaptea din aceasta cauza si am in gura cel mai amar gust din lume, imi este destul de greu, dorm cate 14 ore pe zi, am inteles ca starea aceasta va dura pana pe la 4 luni, asa ca asteptam si induram cu stoicism tot ce vine vreau sa le urez fetelor care sunt in focuri mult succes, sa nu renunte sa spere pentru ca minunea va veni la fiecare din noi, noi am asteptat 10 ani pentru aceasta minune daniela, dandanutz, ela, maria, ce mai faceti fetelor? vero, angie and the miracle happened... 9 + |
Buna dimineata Cristy!
Ma bucur enorm pentru minunile voastre, sa fie sanatoase si norocoase!
Cat despre tine ma bucur in primul rand ca esti fericita ca puiutii sunt bine si asa cum scriai si tu consider ca trebuie sa suporti neplacerile celelalte iar mental esti linistita ca-ti este rau numai tie iar sarcina ta decurge normal.
La ce clinica si cu ce dr. ai facut ecografia? Inteleg ca esti multumita, nu?
Iti doresc ca perioada de "rau" sa treaca cat de repede si sa mai vii pe aici.Te asigur ca astfel constitui ca si Angieangie suportul moral al fetelor.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!
angieangie spune:
cristystai linistita ca trec greturile,astea sunt riscurile meserieima bucur ca puiutii tai sunt bine,ai grija de tine
indra
pup toate fetele
Angie +32
bebe jucaus
maria08 spune:
Buburuza: Felicitari!!!
Daniela: Trebuie sa fim optimiste; minuni exista!!
Stie cineva cat ar trebui sa fie valoarea progesteronului in ziua ET-lui pentru a fi lucrurile in regula??