FIV285

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

La multi ani, fetelor, sa va aduca Anul Nou tot ce va doriti, impliniri pe toate planurile si mai ales sanatate si bebelusi sanatosi!

Alina 10+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI SA FITI SANATOASE SI SA AVEM UN AN PLIN DE BEBELUSI SANATOSI SI FRUMOSI!

Mergi la inceput

buna fetele spuneti-mi si mie cine este moderator?
am o rugaminte eu la inceput adica acum vreo 3 ani intram cu alt nume de utilizator adica cu numele meu care daca dau pe google apare....as vrea sa sterg cum sa fac ?va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dandanutz - mai concret, cum te putem ajuta. Poti sa trimiti pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Desi scriu ff rar .. pt ca nu am noutati ... va citesc aproape zilnic.

Va urez un an nou plin de reusite si mari realizari. Sa ni se indeplineasca toate dorintele si sa avem bebei sanatosi.
LA multi ani!!!
Felicitari gravidutelor si nastere usoara.
Succes aspirantelor .. sa nu va pierdeti speranta ... toate vom reusi intr-o zi si ne vom bucura ff mult cand ne vom tine bebeii in brate.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

LA MULTI ANI!
VA DORESC CA ANUL 2011 SA ADUCA IN SUFLETELE VOASTRE MULTE BUCURII SI SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!
SA DEVENITI MAMICI DE COPII SANATOSI SI NOROCOSI!
SA VA BUCURATI DE TOT CE AVETI DEJA SI SA STITI SA APRECIATI CU ADEVARAT CEEA CE AVETI, PENTRU CA NUMAI ASTFEL PUTETI MERGE MAI DEPARTE CU INCREDERE SI CURAJ!
SI SA NU UITAM CA NOI TREBUIE SA RAMANEM UN GRUP UNIT CARE SA-SI SCRIE BUCURIILE DAR SI SUPARARILE!
IMPREUNA VOM INVINGE!
VA PUP SI,...........CA INTOTDEUNA:
VA DORESC MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

La multi ani dragele meleda dea Dumnezeu sa avem un an plin de realizari si numai bucuriisa ne sstrangem bebeii in brate cat mai curand si sa fim sanatosi

Angie +36

bebe jucaus

amr 16 zile

Mergi la inceput

angi ce putin mai ai.....sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

multumescsa dea Dumnezeu

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

angi ce putin mai ai.....sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi

Angie +36

bebe jucaus

amr 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor
vreau sa incep prin a va ura La Multi Ani, sa va dea dumnezeu un an bun, cu multe bucurii, implinirii si sanatate, dar mai ales implinirea marelui nostru vis !!!
noi azi am fost la eco si i-am prins pe bebei in actiune, mai mult decat ne asteptam. pur si simplu se "luptau", stateau fata in fata (noi ii vedeam din profil), cand dintr-o data cel mai mare i-a dat un pumn celui mai mic, cel mic a inceput sa dea din picioruse si din manute si asa a inceput o mare zarva, medicul se amuza, noi eram socati de emotie, ne-am uitat cam un minut, dupa care domnul doctor a apasat mai tare cu ecograful si le-a atras atentia, urmatoarea secventa era cu bebeii intorsi spre noi si privind in directia din care veneau semnalele din exterior, ne-am topit pur si simplu, au aproximativ 6,5cm, a crescut si burtica, pe 19 ianuarie avem morfologia si vom afla ce vom avea, incepind de azi am intrerupt tratamentul cu utrogestan, si incep sa iau omega 3 - 2000mg pe zi (cate 1000mg ptr. fiecare bebe), din pacate starile de greata persista si voma la fel, dar ce ma omoara cel mai mult este gustul amar pe care il am in permanenta in gura, doctorul mi-a dat voie sa iau cate jumatate de metroclopramid inainte de masa, oricum dupa intreruperea tratamentului cu utrogestan ma astept sa ma simt mai bine, am inceput sa facem aenajari prin casa si sa o pregatim pentru ai primi pe bebei, lucrurile merg bine, zicem noi
daniela, acum vine randul tau, abia astept sa vii cu vesti bune
maria, suntem alturi de tine, sigur va veni si ziua ta
vero, ma bucur sa aud vesti despre tine, imi aduc aminte cand eram si noi in focuri si imi dau seama cat de norocoase am fost, noroc pe care il doresc din tot sufletul tuturor fetelor care isi doresc atat de mult un copilas, si tu ai probleme cu greturile? cand ai morfologia si cand afli ce vei avea? am inteles ca se face la minim 15 saptamani, te pup si sa ai o sarcina cat mai usoara
angie, pisucmic, monaramona si toate fetele
va pup si va imbratisez cu drag pe toate
cristina

and the miracle happened... 13 +

Mergi la inceput