Injectie cu cortizon - pustula dureroasa in barbie

Injectie cu cortizon - pustula dureroasa in barbie | Autor: salcia

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Ieri mi-a aparut un fel de cos monstruos in barbie, o pustula mare si dureroasa. Nu am probleme cu tenul in general, si astfel de "monstrii" nu am mai avut din vremea adolescentei. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie de la faptul ca am uitat cateva zile sa iau pilula (cine stie ce dereglari hormonale s-or fi produs), sau de la stress (trec printr-o perioada extrem de tensionata, sunt foarte ocupata, nu am timp nici sa mai dorm si oricum nu reusesc de stres).

In fine, problema e ca saptamana viitoare am un mare eveniment unde voi fi gazda, si va dati seama ca sunt foarte incantata sa apar asa... "devastata". Am citit pe net ca in genul acesta de cazuri se practica o injectie cu cortizon (la medicul dermatolog), care ajuta la diminuarea foarte rapida a problemei. Insa, nu stiu la ce dermatolog sa merg, a facut cineva vreodata o astfel de interventie, si daca da, unde?

Multumesc si o saptamana usoara tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nu stiu nimic de injeciile cu cortizon. Poate gasesti un dermatolog...

Pana atunci insa da-te cu Brevoxyl, precis iti va scadea "buba" in 2-3 zile la dimensiuni mai civilizate. Si ia si un antihistaminic (xyzal, de ex).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Multumesc Caro, ma dau cu Brevoxyl, am unul in casa si aseara am dat si cu el si cu n alte produse, in disperare de cauza... dar azi monstrul era si mai mare .

Despre injectia cu cortizon am tot citit pe net, se pare ca se practica foarte des la "case mari" (de ex., la Hollywood), cand apar urgente inainte de evenimente. Si din cate am citit, se practica si la noi, teoretic orice dermatolog ar trebui s-o faca.

Oricum, e ca-n legile lui Murphy, de ani de zile nu am probleme, si acum, fix inainte de evenimentul vietii, mi se dezintegreaza fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

P.S.: mi-am facut si programare la dermatolog, pentru joi, sper ca doamna doctor sa aiba un leac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mult succes si sa scapi de "monstru".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

din leacurile babesti: freci(storci putina zeama) cu putin usturoi locul sa dezinfecteze tot! incerca sa pui doar in centru ca este puternic si sa nu arda pielea din jur

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput