Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Many trece greva, la bubu a trecut de 2-3 zile hai pe la noi sa se incurajeje unul pe altul

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

2-3 zile? la noi sunt imediat 3 sapt.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Feteleee, se pare ca tastarnita mea nu e a buna, tocmai i-au furat masina lui tata din fata blocului ...erau in casa si au auzit motorul Daciei...s-au uitat pe geam si..soc...cineva pleca cu ea din parcare..nu mai avea benzina decat putina..umbla toata familia pe strazi poate poate o vad

Mi s-a facut rau din stomac..nu am cum sa plec....

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

apropos de ce vremuri ne asteapta, la dovlecei se anunta o gravidutza cu bb3 . Asta da lectie de optimism

multumim de aprecieri, Santiago mustaceste emotionat

all cu drag

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Strumfy, jucaria e asta:
http://www.13enterprise. co.uk/La%20joaca/Jucarii?page=3
primul rand, ultima (in dreapta de tot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

cine da si la fata o reteta de papanasi, nu am salvat cand sau scris pe aici
multumesc

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Diana, drum bun si mult noroc acolo!

Monis, de citit din urma, am mai citit, dar rar. Concluzii am incercat sa trag, dar nu mi-a iesit figura, pur si simplu nu exista reguli. In schimb, mi-a fost de folos caietul cand discutam cu o proaspata mamica, ma intreba una, alta in parc si eu i-am raspuns cum imi aminteam. Am ajuns acasa si m-am uitat pe caiet, surpriza!, patisem si eu ce povestea ea, dar uitasem cu desavarsire. Mi-a fost tare rusine atunci, am sunat-o la telefon si i-am zis ca vorbisem prostii in parc, apoi i-am citit de pe caiet ce si cum in cazul nostru si cam cand s-a terminat etapa respectiva. Am mai avut apoi o alta prietena care tocmai nascuse si care mi-a pus intrebari, dar de data asta i-am raspuns doar dupa ce am consultat caietul. Asa ca de folosit mie, mai putin, dar altora, da! Si poate si mie la bb2, sa dea Domnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ralu,

Many, ai mail

Monis, bravo ei!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Cory si Ralu, cu serviciul e greut, dar se poate! Toate ajungem acolo, mai devreme sau mai tarziu. Exista si parti bune, eu am observat ca Anei ii face bine ca are de-a face si cu alte persoane peste zi, nu numai cu mine. Seara, cand vin acasa, sunt asa dornica sa ma joc cu ea - si cred ca si asta e bine pt ca inainte serile erau cam plicticoase.
Bine, sunt si zile (ca azi) cand ajung acasa la 8 seara si o gasesc dormind, am fost f necajita ca desi am galopat spre casa, cam degeaba...

Cu alaptatul si acceptatul biberonului/canutei cu cioc, va incurajez si aici. O sa reusiti. Incet-incet si va accepta biberonul/canuta, sper sa nu fie nevoie de perioada buffer cu lingurita ca e dificil, dar la o adica merge si asa pt cateva zile. Oricum, veti continua sa alaptati seara, noaptea si dimineata, deci e ok, zic eu.

Timp, din pacate, nu mai e deloc! Si asta inca nu stiu cum sa o rezolv, poate ne zic Andre sau Dankutza ca ele lucreaza de mai multa vreme.

Many, asa rau imi pare de greva lui Vlad. Te cred si te inteleg ca esti suparata tare, eu ma rog sa vina o perioada mai buna si pt el, si pt voi!

Mergi la inceput

Eu sunt rupta de stiri, nu am vreme sa citesc hotnews, ziare, nimic. Dar cand aflu de la voi cat se sucesc si invartesc guvernantii astia cu CIC-ul, mi se face rau. Imi pare tare rau pt voi si pt orice mamica. Eu nu pot intelege cum se gandesc ei ca pot anunta pe cineva asa, brusc, ca tb sa se intoarca la lucru, cum sa aranjezi bona in cateva saptamani???

Mai doream sa zic ca la noi au fost cazuri de mamici disponibilizate direct la intoarcerea din CIC, daca postul a fost desfiintat pe motive de restructurare. Din cate stiu eu, nu poti fi disponibilizat pe motive care tin de persoana ta, in cazul asta esti protejat 6 luni. Nu vreau sa va induc in eroare, dar mai bine sunati la voi la birou si intrebati, sa nu aveti surprize mai tarziu.

Oricum, eu sper sa fie isterie nationala doar si sa nu va afecteze CIC-ul scurtat si pe voi.

Mergi la inceput

Eu acum am vazut ca am primit o buburuza, langa stelutele de membru junior. Monis, tu m-ai felicitat acum cateva zile, mi-ai zis ca-ti place buburuza, dar eu credeam ca o alinti asa pe Ana si ma miram ce-ti veni brusc sa imi faci asa marturisiri

habar n-am ce-i cu buburuza, poate imi explica cineva. oricum, e simpatica.

hai, bonne nuit!

[edit]: acum am vazut ca e de la donatii buburuza.

Mergi la inceput