Prietene la bine si la greu - 82
Raspunsuri - Pagina 4
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Cory, Ralu, se pare ca de la 1 ian. suntem obligate sa ne intoarcem cu toate la munci mami de Vlad (29.10.2009) |
sa ziceti merci ca aveti unde, ai mei sunt in Lichidare au dat FALIMENT, deci sa-l intreb pe D-ul Ministru unde sa ma duc
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
raluci_b spune:
Bine ca macar are Renus noroc, oare sa mananc si eu ce-a mancat el
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
pt bb2
DianaR spune:
Pana la urma am aflat azi vestea bomba ca mai dureaza un pic cu actele si cum vin si sarbatorile abia de la inceputul anului viitor incepe lucrul sotul. Acum o sa mergem doar noi doi adultii si cu cea mica sa rezolvam ceva formalitati. Of si deja aveam 3 sferturi din lucruri impachetate si pregatite...
Ce-i bine macar ca petrecem sarbatorile in tara si pruncii mari prind serbarile de la gradi.
No bine, merg sa-mi pun casa in ordine si sa despachetez strictul necesar....
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
laurairina13 spune:
Bueiii..e pe bune sigur sigur ca CIC e de 1 an, si se aplica si pt noi??????????????????????????
Raluci, si la noi au dat afar toti angajatii, sunt doar sefii in firma, pt mine ioca loc Unde naiba ma duc la munca?>
Daca raman gravi cate luni tre sa am lucrate pe undeva sa am drept la CIC????
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
na_bo spune:
salutare
sunt cam suparata cu stirile astea despre reducerea CIC, desi nu au zis clar de cand se aplica, cel putin din ce am vazut eu azi. Postul meu s-a redus si nu stiu unde ma intorc, ceva trebuie sa mi dea ca sunt titulara dar mi-e groaza efectiv, plus de aia ce fac cu copila, ca mami a mea are si ea probleme de sanatate
Ralu- multumim ca te-ai gandit la noi
Amalia mai tuseste , azi am fost la control, febra nu ,rosu gatul nu, dar e infundata bine si mi-a scris antibiotic Ospamox. Nu stiu daca il dau, ca acum a fost primul somn dupa o saptamana cand nu a tusit
La multi ani cu intarziere Chiara, Maya, Ariana, dar si mami Dankuta,sa aveti sanatate si numai clipe minunate
andre- am pus poze pe contul comun, apropo, foarte fain tortul, vazut si pozici frumoase
Meniul de azi- 8- LP cu 2 masuri cereale
10 mar, para , banana
14- spanac, dovlecel,conopida, 1 ou
18 cand se trezeste MBS, putin iaurt
pupici tuturor, s-a trezit cineva, poate imi ridica ea moralul
Natalia, fericita de Amalia Maria
laurairina13 spune:
pfff..Diana si tu ce veste ai..uite plecarea, nu e plecarea Spor la desbagajit! Cu cine lasi juniorii cat plecati voi 3? ramaneti acolo de sarbatori voi trei?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Bueiii..e pe bune sigur sigur ca CIC e de 1 an, si se aplica si pt noi?????????????????????????? Raluci, si la noi au dat afar toti angajatii, sunt doar sefii in firma, pt mine ioca loc Unde naiba ma duc la munca?> Daca raman gravi cate luni tre sa am lucrate pe undeva sa am drept la CIC???? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop |
astia la munca trebe sa te primeasca min 6 luni parca, apoi ca intri in CIC trebuie sa ai minim 1 an, mama lor ce-or mai vrea
am vazut si eu stirea dar nu zice nimik de noi
pt bb2
coquelicot spune:
Mai, eu refuz sa ma gandesc la asta. Eu tot cred ca e isterie nationala. Pliiiz, spuneti-mi ca e asa.
In rest, suntem ok.
Poate revin mai pe seara cu una, alta.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
gabitza35 spune:
si eu sper sa nu ne fie aplicabila noua reducerea perioadei... ca e complicat rau... copiii nu-i trimit de acasa ,iar o bunica singura zi de zi cu ei nu cred ca face fata...probabil va trebui sa plusez cu o bona...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
monis5 spune:
citat din mesajul lui raluci_b Bine ca macar are Renus noroc, oare sa mananc si eu ce-a mancat el un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
de-al lui sau de-al tau?
eu sunt asa de tulburata de asta cu cic-ul care ar putea sa se termine peste 1 luna ca nu mai pot sa zic nimic. In plus ma duc sa stau cu piticutzul, ca daca e ultima luna de lalaiala?
am pus filmulete cu Santiago: cum www.youtube.com/watch?v=M0w95Y1pDyE" target="_blank">"alearga", cum www.youtube.com/watch?v=g7rZci-7vKA" target="_blank">se da jos din pat, cum www.youtube.com/watch?v=HL7BRqKcGDk" target="_blank">e ajutat sa se urce (pentru Gabitza).
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)