Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Cory, Ralu, se pare ca de la 1 ian. suntem obligate sa ne intoarcem cu toate la munci

mami de Vlad (29.10.2009)

sa ziceti merci ca aveti unde, ai mei sunt in Lichidare au dat FALIMENT, deci sa-l intreb pe D-ul Ministru unde sa ma duc

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Bine ca macar are Renus noroc, oare sa mananc si eu ce-a mancat el

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pana la urma am aflat azi vestea bomba ca mai dureaza un pic cu actele si cum vin si sarbatorile abia de la inceputul anului viitor incepe lucrul sotul. Acum o sa mergem doar noi doi adultii si cu cea mica sa rezolvam ceva formalitati. Of si deja aveam 3 sferturi din lucruri impachetate si pregatite...
Ce-i bine macar ca petrecem sarbatorile in tara si pruncii mari prind serbarile de la gradi.
No bine, merg sa-mi pun casa in ordine si sa despachetez strictul necesar....

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bueiii..e pe bune sigur sigur ca CIC e de 1 an, si se aplica si pt noi??????????????????????????
Raluci, si la noi au dat afar toti angajatii, sunt doar sefii in firma, pt mine ioca loc Unde naiba ma duc la munca?>
Daca raman gravi cate luni tre sa am lucrate pe undeva sa am drept la CIC????

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare

sunt cam suparata cu stirile astea despre reducerea CIC, desi nu au zis clar de cand se aplica, cel putin din ce am vazut eu azi. Postul meu s-a redus si nu stiu unde ma intorc, ceva trebuie sa mi dea ca sunt titulara dar mi-e groaza efectiv, plus de aia ce fac cu copila, ca mami a mea are si ea probleme de sanatate

Ralu- multumim ca te-ai gandit la noi
Amalia mai tuseste , azi am fost la control, febra nu ,rosu gatul nu, dar e infundata bine si mi-a scris antibiotic Ospamox. Nu stiu daca il dau, ca acum a fost primul somn dupa o saptamana cand nu a tusit

La multi ani cu intarziere Chiara, Maya, Ariana, dar si mami Dankuta,sa aveti sanatate si numai clipe minunate

andre- am pus poze pe contul comun, apropo, foarte fain tortul, vazut si pozici frumoase

Meniul de azi- 8- LP cu 2 masuri cereale
10 mar, para , banana
14- spanac, dovlecel,conopida, 1 ou
18 cand se trezeste MBS, putin iaurt

pupici tuturor, s-a trezit cineva, poate imi ridica ea moralul

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

pfff..Diana si tu ce veste ai..uite plecarea, nu e plecarea Spor la desbagajit! Cu cine lasi juniorii cat plecati voi 3? ramaneti acolo de sarbatori voi trei?

Firefly's shop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Bueiii..e pe bune sigur sigur ca CIC e de 1 an, si se aplica si pt noi??????????????????????????
Raluci, si la noi au dat afar toti angajatii, sunt doar sefii in firma, pt mine ioca loc Unde naiba ma duc la munca?>
Daca raman gravi cate luni tre sa am lucrate pe undeva sa am drept la CIC????

Firefly's shop

astia la munca trebe sa te primeasca min 6 luni parca, apoi ca intri in CIC trebuie sa ai minim 1 an, mama lor ce-or mai vrea

am vazut si eu stirea dar nu zice nimik de noi

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Mai, eu refuz sa ma gandesc la asta. Eu tot cred ca e isterie nationala. Pliiiz, spuneti-mi ca e asa.

In rest, suntem ok.
Poate revin mai pe seara cu una, alta.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si eu sper sa nu ne fie aplicabila noua reducerea perioadei... ca e complicat rau... copiii nu-i trimit de acasa ,iar o bunica singura zi de zi cu ei nu cred ca face fata...probabil va trebui sa plusez cu o bona...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Bine ca macar are Renus noroc, oare sa mananc si eu ce-a mancat el

pt bb2

de-al lui sau de-al tau?

eu sunt asa de tulburata de asta cu cic-ul care ar putea sa se termine peste 1 luna ca nu mai pot sa zic nimic. In plus ma duc sa stau cu piticutzul, ca daca e ultima luna de lalaiala?

am pus filmulete cu Santiago: cum www.youtube.com/watch?v=M0w95Y1pDyE" target="_blank">"alearga", cum www.youtube.com/watch?v=g7rZci-7vKA" target="_blank">se da jos din pat, cum www.youtube.com/watch?v=HL7BRqKcGDk" target="_blank">e ajutat sa se urce (pentru Gabitza).

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput