Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

UITATI-VA PE REALITATEA TV

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Simina, cred ca e too late, la mine e publicitate

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Ar trebui clar sa iesim in strada, dar ar trebui sa iesim in numar mare adica toti cei 200- 300 de mii de parinti aflati in CIC. Eu clar nu am unde sa ma intorc pt ca firma la care lucram a dat faliment, angajari la alte firme nu se fac...deci Domnule Ministru ne trimiteti la munca si ne dati stimulent....dar la care serviciu sa ne ducem? Cu cine lasam copii? Aveti un plan de dezvoltare sociala si noi nu stim? SA VA FIE RUSINE

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

eu cred ca sunt sanse sa iasa mai multi parinti decat la "taierea indemnizatiei", fiindca sunt mai multi afectati.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

pai da, ca la reducerea indemnizatiei nu s-a urnit nimeni, ca majoritatea zdrobitoare sta pe 600 de lei. Si de ce sa se oboseasca sa stea in strada daca nu sunt afectati? Bine, ca au fost si mame care luau mai mult de 600 si au fost afectate, dar pe care nu le-am zarit la nici un protest .
La noi e fix ca la noi: da nene, suntem nemultumiti, dar de facut ceva, de protestat.... sa protesteze altii.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

La multi ani,Ruxi!

La multi ani,Raluca!

La multi ani,Eva & Dragos!

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna ziua!
la multi ani!
Raluca
Ruxi cretulina Eva si Dragos

sa cresteti mari sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Steph ma bucur ca sunteti mai bine
Lilisanatate Lilei si distractie placuta in vacanta
Monis imi place cum merge Iulian in lateral pe langa geam
Lyly DD sa fie ok operatia
Raluci pupam norocosul Bubu

sunt si eu intoarsa cu CIC asta. Am avut si noi o bafta .... pana acum ciuntit la bani, acum taiat de tot... Halal tara in care traim .. nu mai putem pune baza nici pe legile in vigoare, dar care legi ca acum se sterg cu o Oug.
App care este procedura de intoarcere la servici, ca banuiesc ca nu ma duc luni dimineata la birou si gata primesc un scaun si un bun venit?

a si la mullti ani Andreelor si Andreilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Vazurati, vorba olteanului, cele 3 variante de cic ?!?

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

da am vazut si eu mesajele preluate de pe forum pe A3 mi-au sarit in ochi al ariadnei33 si cred ca al K dar era scris altnume de sfant.... parca

Lasa sa ne citeze, ca sa afle si parerea noastra a celor direct implicate.
Nu se poate sa iei decizii peste noapte, decizii ce implica o asa responsabilitate. Ce facem cu un copil de 1 an acum ?unde il ducem in miez de iarna? Nu toate familiile isi permit bone!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

"
Desprecopii.com, reprezentantul mamicilor din Romania, va invita sa semnati petitia impotriva reducetii Concediului de Maternitate.
Parerea voastra conteaza iar daca adunam cat mai multe semnaturi, cineva ne va asculta :). Impreuna suntem puternici.

SEMNEAZA AICI SI DA MAI DEPARTE >>"

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

eu cred ca sunt sanse sa iasa mai multi parinti decat la "taierea indemnizatiei", fiindca sunt mai multi afectati.

pai da, ca la reducerea indemnizatiei nu s-a urnit nimeni, ca majoritatea zdrobitoare sta pe 600 de lei. Si de ce sa se oboseasca sa stea in strada daca nu sunt afectati? Bine, ca au fost si mame care luau mai mult de 600 si au fost afectate, dar pe care nu le-am zarit la nici un protest .
La noi e fix ca la noi: da nene, suntem nemultumiti, dar de facut ceva, de protestat.... sa protesteze altii.

Pai cam asa.
Eu sunt cu povestile/pilde... dupa cum v-ati invatat... si, desi sunt pe fuga, tot va bag una

"Cica un om dintr-un sat povestea:
Zilele trecute au venit si l-au saltat pe vecinul, cica a spus ce nu trebuie. Tipa ca ar trebui sa fim acolo pentru el, sa-l aparam.... La ce sa ma duc? Nu-i problema mea.
Ieri i-au saltat pe altii... tot asa strigau.Dar eu la ce sa ies si sa-i apar? Nu-i problema mea...
Azi m-au saltat pe mine. Sunt revoltat. Nimeni nu iese sa ma apere!! Dar cine sa iasa? Nu mai e nimeni sa stea in picioare pentru mine"
Cam asa si la noi.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput