Stiati ca...
Raspunsuri - Pagina 2
abramburika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
Draga mea, imi dau seama ca si tu locuiesti in Italia, in consecinta, nu ar trebui decat sa te bucure o asemenea veste. Nu de alta, dar cred ca te-ai lovit si tu de multe ori de mentalitatea unor italieni si de faptul ca Romania e vazuta de cele mai multe ori ca o tara de pe continentul african. Sincera sa fiu, ma bucura faptul ca e ceva cu care ii batem (ar fi ele mai multe, dar nu are rost sa le dezbatem aici), ca intr-o oarecare clasificare suntem cu mult inaintea lor, ca avem acces mai usor la informatie. E problema ta daca informatia ti se pare o stire- bomba, nu imi dau seama cum ai ajuns la concluzia asta. E un forum de discutii liber, daca nu vrei sa te alaturi acestora poti ignora total subiectul. Off topic: parerea mea e ca tu postezi doar de dragul de a avea un mesaj al tau. Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007 Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Tot off-topic: off-topic-ul tau m-a distrat cel mai tare din tot ce ai scris in acest mesaj. Asa e, ai dreptate cele peste 2000 de mesaje ale mele asa au fost adunate , am raspuns doar ca sa ma aflu in treaba, numarul mesajelor sa creasca.
Iar concluzia la care am ajuns ca postezi stiri-bomba am luat-o in urma ultimelor tale subiecte (despre desfiintarea vacantelor in It, despre copiii care destrama cupluri etc.).
Sa iti raspund si la subiect? Fiecare tara are uscaturile ei, avantajele ei, partile ei bune sau rele. Asta insa nu inseamna ca trebuie sa ma bucur de ceva ce are in plus Ro sau in minus It. Ca sa fiu mai exacta, stii zicala nu scuipa in farfuria din care mananci? Sau nu e Italia tara ta de adoptie?
mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
abramburika spune:
Mda, asa cum banuiam ...
Promit sa nu mai intervin pe subiectele tale pt. ca e pierdere de timp.
Bafta si spor la scormonit stiri senzationale!
mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
analessya13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Mda, asa cum banuiam ... Promit sa nu mai intervin pe subiectele tale pt. ca e pierdere de timp. Bafta si spor la scormonit stiri senzationale! mamma bis - o fetita si 37s de la mare sau pe drumuri de munte ... |
Daca asa vezi tu lucrurile in ceea ce ma priveste, imi pare rau.
Ce vezi tu la topicul asta asa de senzational? De ce faci legatura cu celelalte subiecte pe care le-am deschis?
Faptul ca am gasit o informatie documentata si ca mi s-a parut interesanta sa o aduc aici e de condamnat? Ca fapt divers, stiai ca Romania ocupa un loc bun in ceea ce priveste viteza de conectare la Internet?
Ce am adus senzational in ceea ce am scris? Doar faptul ca presa italiana a facut comparatie cu Romania, iar tu ai privit-o ca pe o critica a tarii de adoptie?
Putem avea discutii subiective cate vrem pe acest subiect, fiecare are punctele lui de vedere, vorbeste din experienta lui.
analessya13 spune:
citat din mesajul lui abramburika Acelasi lucru cred ca e valabil si pt. tine: pastreaza-ti sondajele si stirile astea "bomba" pt. tine pt. ca eu nu le vad rostul. Sau, lamureste-ma tu ... care e scopul acestui subiect? Ce anume vrei sa afli? mamma bis - o fetita si 37s de la mare sau pe drumuri de munte ... |
E o informatie pur si simplu, nu prea cred ca lasa loc de comentarii.
De fapt, singura explicatie inteligenta am primit-o de la Marius.
andacos spune:
citat din mesajul lui analessya13 De fapt, singura explicatie inteligenta am primit-o de la Marius. Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007 Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Eu am raportat acest mesaj la moderator,sincer chiar cred ca va fi luata in seama raportarea facuta,pentru ca e clar ca autoarea subiectului le atribuie abramburikai si vivianei atributul de "proaste"!
Atita timp cit doar Marius a dat un raspuns inteligent,conform catalogarii facute de autoare,prin eliminare...restul sunt prosti!
Revenind la subiect,nu intzeleg ce importantza are faptul ca Romania este tare in retzeaua de net,atita timp cit restul bubelor sunt mari cit casa!personal as fi fost mai multzumita ca serviciile sociale sa fie bune decit racordarea si viteza retzelei de net sa fie una dintre cele mai bune din Europa,par exemple!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
analessya13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Eu am raportat acest mesaj la moderator,sincer chiar cred ca va fi luata in seama raportarea facuta,pentru ca e clar ca autoarea subiectului le atribuie abramburikai si vivianei atributul de "proaste"! Atita timp cit doar Marius a dat un raspuns inteligent,conform catalogarii facute de autoare,prin eliminare...restul sunt prosti! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Eliminand prin absurd, la concluzia asta ai vrut tu sa ajungi.
Daca ai fi citit atent toate mesajele acestui subiect, ti-ai fi dat seama ca singurul care a raspuns intr-adevar inteligent a fost Marius, asta pt ca restul mesajelor sunt clar atac la persoana mea, s-au purtat discutii doar pe langa si nu strict la subiect.
analessya13 spune:
Mai jos, am enumarat toate comentariile rautacioase la adresa mea, toate in afara subiectului:
- De ce nu scrii tu un comentariu pentru autorul acelui articol din La stampa? Sa-l intrebi de ce a facut comparatia cu Romania?- Viviana
-Hahhaaaaa ... corect!!
Ma abtin sa comentez (deocamdata) - raspunde Abramburika
- pastreaza-ti sondajele si stirile astea "bomba" pt. tine pt. ca eu nu le vad rostul. Sau, lamureste-ma tu ... care e scopul acestui subiect? Ce anume vrei sa afli?- din nou Abramburika
iritata ca am deschis acest topic fara sens si fara rost
- Iar concluzia la care am ajuns ca postezi stiri-bomba am luat-o in urma ultimelor tale subiecte (despre desfiintarea vacantelor in It, despre copiii care destrama cupluri etc.).
Sa iti raspund si la subiect? Fiecare tara are uscaturile ei, avantajele ei, partile ei bune sau rele. Asta insa nu inseamna ca trebuie sa ma bucur de ceva ce are in plus Ro sau in minus It. Ca sa fiu mai exacta, stii zicala nu scuipa in farfuria din care mananci? Sau nu e Italia tara ta de adoptie?- Abramburika, raspuns tpt pe langa subiect
-Promit sa nu mai intervin pe subiectele tale pt. ca e pierdere de timp.
Bafta si spor la scormonit stiri senzationale!- Abramburika
Astea sunt postarile impotriva mea si care nu au absolut nici o legatura cu subiectul in sine.
Chiar rog moderatorii sa evalueze nuanta discutiilor de la acest subiect. In plus, as dori si raspuns la intrebarea unde e gresit acest subiect nou deschis, a deranjat pe cineva, e stire bomba ce are acest topic de imi sariti toti in cap? In afara de Marius cine a mai raspuns la subiect? Iar daca au facut-o a fost doar pentru a ofensa persoana mea.
kariguld spune:
asta cu raportatul la moderator nu stiu daca functioneaza, eu am raportat alt mesaj de-al ei si nimik.
in rest, subiectul e
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
analessya13 spune:
citat din mesajul lui kariguld asta cu raportatul la moderator nu stiu daca functioneaza, eu am raportat alt mesaj de-al ei si nimik. in rest, subiectul e Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
Pai dragele mele daca ati raportat si nik, inseamna ca va stresati degeaba pe chestii inexistente, va place doar sa despicati firul in 4, atacati doar persoana si nu subiectul.
V-as raporta eu la moderator, dar sunt fata draguta