Buna ziua,
Am divortat acum 3 ani dar nu m-am ocupat cu legalizarea deciziei de divort sau cu schmbarea numelui de pe actul de proprietate al apartamentului, apartament (ipotecat) care a ramas al meu printr-o tranzactie judiciara deoarece in sarcina mea a ramas sa platesc ratele catre banci. as vrea sa ma ocup de aceste treburi restante , desi nici acum nu am timp liber la dispozitie, de aceea incerc sa ma misc cu eficienta. Imi puteti explica care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a rezolva problemele mele?
Multumesc anticipat!!!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui immpact Buna ziua, Am divortat acum 3 ani dar nu m-am ocupat cu legalizarea deciziei de divort sau cu schmbarea numelui de pe actul de proprietate al apartamentului, apartament (ipotecat) care a ramas al meu printr-o tranzactie judiciara deoarece in sarcina mea a ramas sa platesc ratele catre banci. as vrea sa ma ocup de aceste treburi restante , desi nici acum nu am timp liber la dispozitie, de aceea incerc sa ma misc cu eficienta. Imi puteti explica care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a rezolva problemele mele? Multumesc anticipat!!!!!! |