Va rog din suflet, stiti cumva unde pot gasi in Bucuresti plusuri National Geographic? Pe net am vazut dar ma gandeam ca intr-un magazin reusesc sa le vad mai bine. Multumesc mult.
buna,
se gaseau si in carrefour, sunt puse pe un stand rotativ separat, in zona jucariilor de plus
sincer, mi se par prea scumpe, la cat sunt de micute
e adevarat, sunt frumoase, chiar daca sunt "originale" tot "made in china" scrie pe ele
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Multumesc mult, stiu ca sunt scumpe, doar ca vroiam de la ei un plus XXL ca sa zic asa, nu cred ca gasesc in alta parte. Am sa ma uit in carrefour. Multumesc inca o data.
Mai gasesti si in librariile Diverta.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
Multumesc, o sa caut si acolo. Ceea ce vreau sa cumpar pe net am gasit la peste 500 lei, poate gasesc in magazin la un pret mai mic si macar "vad" ce cumpar.
mikaela, dar ce anume vrei sa cumperi ? poate in cautarile noastre vedem sau am vazut deja ceva similar/identic si te putem ajuta mai mult...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)