FIV- dr. LAURA DRACEA - 9
Raspunsuri - Pagina 4
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Eu nu am baut vin rosu , am uitat, si tot am gemeni, se mai intampla si minuni.Abia astept la urmatoarea ecografie peste 2 saptamani sa aflu ce sex au copii. 14+ |
hahaha, camelia, in cazul asta mai exista inca un secret, trebuie sa te gandesti bine si sa ne spui ce-ai facut de-au iesit gemenasi [pup
astept si eu cu interes sa aflu sexul beebilor tai [pk
Sanatate multa!
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui doinaelena78 oana_2010 sper sa se prinda! sa stea cuminti pt mami! Se pare ca urmez eu! Maine seara un vin rosu bun si vedem.... Sigur e treaba buna... |
Bafta multa maine! Sigur va fi bine!
doinaelena78 spune:
Salutare fetelor! vin dupa un drum istovitor pe oarna asta de la Bucuresti.Azi am facut ET. Am transferat 2 blastociti. calitea AA si unul BB. Alti doi AB si BB sunt pusi la conservat> Sa speram ca totul va fi bine. A fost usor dezamagita azi de evolutia lor, dar.....
amzulica spune:
citat din mesajul lui doinaelena78 Salutare fetelor! vin dupa un drum istovitor pe oarna asta de la Bucuresti.Azi am facut ET. Am transferat 2 blastociti. calitea AA si unul BB. Alti doi AB si BB sunt pusi la conservat> Sa speram ca totul va fi bine. A fost usor dezamagita azi de evolutia lor, dar..... |
doina - e bine, eu am avut unul de tip AA si altul AB (cred). Luca a fost AA sigur. Nu te stresa, roaga-te la Dumnezeu ca suntem in post si va fi bine.
doinaelena78 spune:
Nu stiu ce sa zic. Am recitit acum mesajul scris aseara si imi cer scuze pt greseli.Ma rog la D-zeu sa aiba grija si de ei si de noi.
Vineri, pe 10 trebuie sa fac testul de sange. Mult nu mai este.
Oana_2010 sper sa vii inaintea mea cu vesti bune.
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui doinaelena78 Nu stiu ce sa zic. Am recitit acum mesajul scris aseara si imi cer scuze pt greseli.Ma rog la D-zeu sa aiba grija si de ei si de noi. Vineri, pe 10 trebuie sa fac testul de sange. Mult nu mai este. Oana_2010 sper sa vii inaintea mea cu vesti bune. |
Hai doina, nu te pleosti acuma la sfarsit! Fiecare e cu norocul lui, trebuie sa crezi in sansa ta pana la capat! Roaga-te, hidrateaza-te si ai grija de tine! Iti tin pumnii in continuare!
oana_2010 spune:
Bafta multa Doina!
Eu am avut anul 4AB si anul 3AB si am fost putin dezamgita avand in vedere ca am plecat de la 20 ovocite/14 embrioni ziua 1/ 8 blasto.Am congelat 1 4BB si 2 4CC .
Dar doctorita a incercat sa ma incurajeze si mi-a zis ca cei doi pe care i-am transferat sunt de buna calitate si ca sunt sperante mari.
Oricum eu nu am nici un simptom inca sau nu ii dau seama.
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui oana_2010 Bafta multa Doina! Eu am avut anul 4AB si anul 3AB si am fost putin dezamgita avand in vedere ca am plecat de la 20 ovocite/14 embrioni ziua 1/ 8 blasto.Am congelat 1 4BB si 2 4CC . Dar doctorita a incercat sa ma incurajeze si mi-a zis ca cei doi pe care i-am transferat sunt de buna calitate si ca sunt sperante mari. Oricum eu nu am nici un simptom inca sau nu ii dau seama. |
bafta oana, nu cauta simptome! EU de ex. n-am avut prea multe, asa ca nu fa efort si cum i-am spus si doinei fii optmista, roaga-te si hidrateaza-te! tin pumnii si pentru tine
maria08 spune:
Oana, Doina:
Amzulica:Ceva planuri pentru bb 2?
P.S.: Probabil luni vom decongela si noi cei 2 embrioni si ma gandesc sa nu fac ET in aceeasi zi, vreau sa-i las sa vad daca evolueaza spre blastocisti...Doamne Ajuta!! Ce ati luat pentru endometru frumos?
Gabi_B spune:
fetelor, chiar si embrioni mai bleguti pot duce la sarcini si bebici sanatosi!
uite aici un articol scris despre ce se face in Italia (unde legile influentate de catolicism ii impiedica pe dr sa faca tot ce ar tb):
http://www.medwire-news.md/45/80168/ObGyn/Embryo_transfer_should_be_done_irrespective_of_quality.html
bafta!
Gabi+22
placenta previa centrala