FIV- dr. LAURA DRACEA - 9

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

exista si alta solutie, se poate elimina natural, dar tb sa te astepti sa doara! mai exista si tratament medicamentos, care nu e aprobat in Ro, Cytotec se cheama. Mie mi l-a recomandat o dr care si-a facut rezidentiatul in Franta, dar pana la urma n-a mai fost nevoie sa iau, ca s-a eliminat natural (dupa FIV2), asa cum se intampla in 90% din cazuri. Si m-am dus apoi la control ecografic, si era totul ok.

Peltecu pe de alta parte e considerat bun, te duci si ai scapat, dar totusi, fara anestezie generala??? ce-l costa sa cheme un anestezist sa-ti faca o fiola de Propofol, sa te adoarma? te duci la spital, nu? OFF

Iti doresc sa fie cu noroc data viitoare! sau poate chiar natural

Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

oana_2010 imi pare tare rau pentru tine.Pe 7 ian si mie mi-a spus Dna Dr Dracea ca unul din embrioni se oprise din evolutie la 5 saptamani.Stiu ca dezamagirea e mare, dar ai incredere in tine si in D-zeu. Le va rezolva pe toate. Nu a fost sa fie acum. Bafta multa.Iti tin pumnii. Sa iasa totul bine.

Fly se tare ca suntem in aceeasi ipostaza.Sa speram ca vom pastra bebeii in burtica pana la termen.Am aceeasi tentatie ca si tine sa fac echo in fiecare zi sa vad daca totul e bine.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Oana: Imi pare atat de rau......probabil ca a fost cumplita aceasta perioada pentru tine!! Iti doresc sa ai puterea sa treci cat mai repede peste acest eveniment neplacut si sa vii cu vesti bune!!!
Eu te sfatuiesc sa-l rogi pe dr. sa-ti faca anestezie, nu trebuie sa simti nimic; poate gasesti o alta solutie la privat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Oana, imi pare tare rau, iti doresc putere sa mergi mai departe si sa nu uiti de visul vostru.

Maria, ma bucur ca mai intri pe la noi, iti doresc din toata inima sa te alaturi burticilor

Bebecord, Fly, pe unde umblati fetelor?
Amzu, ce faci? Te intorci la servici?

Va imbratisam cu drag pe toate!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Amzu, ce faci? Te intorci la servici?

Va imbratisam cu drag pe toate!!

21+

nu inca, mai vedem, nu ma pot dezlipi de flacaul meu drag, acum au inceput nebuniile, si ma pupa toata ziua, ma mangaie, of, of, ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Camelia: Nu renunt asa usor la lupta....fac planuri si noi investigatii inainte de urmatoarea incercare....

Mergi la inceput