Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 aseara am "admirat" balerina care incerca (si chiar reusea, de nu o opream la timp) sa excaladexe gratiile patutului ei acre ii ajung la nivelul gatului - nu ma intrebati cum dar a reusit sa ridice piciorul atat de sus si sa-si faca vant sa urce si funduletul pe margine ![]() si uitai sa va spun minunea-minunilor AVEM 11.400 KG SI 92-93 CM |
Adela nu e nici pe de parte atat de inalta si a reusit figura de mult, moment in care am implementat aparatoarea de pat... pe care v-o recomand cu caldura. URGENT!!!

| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Gianina, ce ''inaltoace'' sunteti !! Alexandra are 11,200 kg imbracata si cu o tonu de pipi si cam 87 cm masurati de mine, tre' sa iau si eu o girafa de pus pe dulap, am vazut dar nu mai stiu unde |
Girafa nu avem nici noi, dar avem, un soi de metru cu Karvol si Nurofen

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Denisamada, vrem metrul, cum sa nu, mersi mult 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
olishka stai linisitta ca e doar o perioada. si ioana zilele trecute l-a batut pe andrei.
pot sa-ti spun ca anul trecut cand andrei a inceput gradinita, cand il luam de acolo era foarte nervos, ca si cum isi scotea coltii. psihologul gradinitei (ca aveau pe vremea aia) mi-a explicat ca e normal sa reactioneze asa. cand vin la gradinita vad ca nu mai sunt ei in centrul atentiei, nu mai este toata lumea a lor, si ca trebuie sa invete sa se comporte frumos cu ceilalti si sa imparta. asa ca acumuleaza energie negativa, de care trebuie sa se elibereze cumva. si pt ca parintii sunt cei mai apropiati, isi descarca energia negativa in prezenta lor.
Monnvas spune:
Hello.
Si noi azi ne-am distrat cu vremea asta frumoasa

asa ca dupa-amiaza am umflat piticul si am tras o fuga pana in Sun Plaza. Cum am iesit din bloc cu piticul in brate, ca o doamna, pe tocuri, ca m-a inspirat Gianina, am tras o tranta cat is de lunga, da, cu piticul in brate. Piticul n-a avut contact cu solul, da' am compensat io cu un full contact, acum is vanata pe un sold si am si un genunchi belit.
Pe drum, pana in Berceni, piticul imi tot explica in masina ca buf si auuu, il intreb "cine a facut buf?" si-mi raspunde suav: "mama!".
Ne-am distrat in Sun, am vazut taraful de ursuleti, am fugarit un fulg de zapada proiectat pe podea, ne-am dat in masinute, apoi o tura de shopping in Cora. Am achizitionat si Mosu' de sapt viitoare, da' deja l-a smotocit bine...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Bianca2503 spune:
hai sa va povestesc una tare.
Ma duc cu Vladimir la mama la serviciu (lucreaza intr-o banca). Cand intru, multi copii. Era de Sf Andrei asa ca ma gandesc ca o fi facut banca vreo actiune cu copiii angajatilor. Mi se explica ca nu e de fapt asa, ci ca acei puradei sunt de la o gradinita. Zic: cum asa?
Pai...un client al bancii are fetita la nu-stiu-ce gradinita si au adus toata grupa la banca sa vada copiii cum e treaba cu banii (copiii avand intre 2 si 4 ani). M-am inchinat cu stanga pentru ca li se prezentau diverse bancnote (euro, dolari, lire).
In conditiile in care 9 din 10 bancnote au pe ele urme de heroina si cocaina, pe copii ii aduc la banca si le pun si bani in fata, le inveteaza povesti cu stiloul fermecat cu care semneaza nenea cand ridica banii si tot asa....
Dupa ce ca gradinitele particulare nu au spatii de joaca afara, tin copiii intre 4 pereti, ii fac corporatisti de mici...ii mai aduc si la banca.
Eu cand eram mica si la gradi stiu ca mergeam la fabrica de ciocolata, la teatru, in excursie etc...
Lume nebuna!
Kea spune:
Of Monna, a nins la voi sau ai calcat gresit? Bine ca-i copilul ok!
Tu ai capatat un pic de culoare, stiu cum e, dar trece!
Noi ne laudam cu temperatura maxima de -4°C. De dimineata l-am bagat in sacul de la carucior si am plecat la sport, iar mai pe seara iar in carucior si fuga la cumparat borcanele. Am tot dat vina pe canini, am dat vina pe rosu in gat, dar de fapt cred ca nu-mi mai apreciaza talentul culinar. Cand ii dau de la borcan nu-l supara nici caninii, nici gatul.
Geanina, chiar ca-i inalta dulceata ta!
Bianca, cand copilul are probleme de sanatate inca de la inceput, ajungi sa sufli si-n iaurt, iar Geanina a avut mult de tras si inca mai are din pacate, dar creste balerina si o sa fie tot mai rezistenta!
Spun asta pt ca desi n-am avut, din fericire, probleme mari, am inceput cu stangul si nu am putut fi niciodata atat de relaxata ca celelalte mamici.
Monnvas spune:
Kea, a fost un fenomen meteo mai rar la noi, freezing rain - ploaie pe temperaturi scazute, rezultat: polei (si masini inghetate, zboruri anulate, a fost ca la nebuni la noi azi)
Dat fiind ca s-au exprimat nemultmiri in legatura cu neafisarea injinerului, bag indata 2-3 poze de azi.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
dyana27 spune:
pup fetele
mai oameni buni... cu ce cersteti voi copii astia??? micsunica de 93 de cm????????
pai noi suntem la categoria bondoc-piticot!!!!.... abia ajungem la 74 cm![]()
![]()
![]()
. asteptam adolescenta sa crestem mari la baschet![]()

![]()
![]()
ne-a mancat si pe noi azi sa iesim la cumparaturi... asa patinaj cu mutzunici in brate mai rar ati vazut; la un momet dat am zis ca merg in genunchi, numai sa nu cad cu copilul in brate... cel putin la scara blocului, pe mozaic... aolicaaaaaaaa ce a iesit; eu cu 2 ochi la picioare, 2 in jur dupa un locsor sa calc, si 2 la surioara sa se tine bine.... mai aveam putin si plangeam. eu atata gheata n-am vazut vreodata, fiecare fir de iarba era transformat in turture
.
am alergat dupa cadou de mos... m-am intors fara, ca n-am gasit ce voiam, adica scaunel cu masuta de plastic, calumea.
am vazut eu pe net cate ceva, la preturi acceptabile... dar cum spuneam, la ce bondoc am... risc sa-i ajunga scaunul la gat![]()

... asa ca trebuie vazute/probate.
de mos craciun ne=a palit o idee tampita (stim, suntem constienti ca e tampita... dar ne-a intrat in cap si nu putem sa ne-o scoatem) sa-i cumparam o casuta de plastic; am gasit la dedeman in oferta, cu 360 ron, ceea ce n-ar fi deloc tragic pentru 4 familii combinate![]()
![]()
; intrebarea este.... unde o punem???? deja ne-am apucat de masuratori prin casa.... si cred ca o sa sacrificam sufrageria![]()
![]()
![]()
.... ma mai gandesc totusi....; el e disperat dupa casute, cand mergem pe la mall imediat sare in ele, sa inchida geamuri, usi, e fascinat; pana la urma putem s ao strangem daca chiar devine o problema; deja ii confectinasem eu o casuta de caryon.... dar e incomoda, se arunca in margini si cade cu ea.... asa ca probabil tot laplastic ajungem...
am turbat de tot??????![]()
![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Monnvas spune:
De mandarine halitoriu
Lupta lui Cristi cu curcanul - sunt vreo 3.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
La inaltime nu ma bag, ca ultima data cand am incercat sa-l masor mi-a iesit 85 si asta era acum 2-3 luni... Si-asa ma intreaba M. cu ce baschetbalist l-am facut ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

!! Alexandra are 11,200 kg imbracata si cu o tonu de pipi si cam 87 cm masurati de mine, tre' sa iau si eu o girafa de pus pe dulap, am vazut dar nu mai stiu unde