Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
Buna dimineata!
Cu intarziere urez si eu tuturor Andreilor si Andreelor numai bine, sa fie sanatosi si voiosi!

Imi propusesem sa intru aseara sa-i felicit, dar n-a functionat planul ca, dupa programul horror de meditatii de ieri, am avut si o tura de musafiri. Apoi, cireasa de pe tort, al meu fiu s-a culcat la 1.
Vad ca iar incep problemele cu somnul si nu-mi explic de ce
...si nici nu stiu ce sa mai fac, aseara am incercat cu H. toate variantele, insa si la 1 s-a culcat cu scandal.
No, si zic si un patriotic La multi ani!
Eu serbez Ziua Nationala prin munca: la 11 am ore, iar apoi scriu si iar scriu, H. fiind de serviciu la ingrijirea copilului.
Am vazut cornuletul la munte
. Adela imi pare ca a crescut mult si-i simpaticissima
ca intotdeauna. M-am bucurat sa-i revad pe ai ei parinti. Concluzia: de-abia astept intalneala de la Moeciu!
Si Luana e fetita mare de-acum!
Gianina, suflu sistolic? Da, exact tema de gandire si motivul de stres care-ti lipseau...dar poate o fi auzit ceva si cum e racita, ca ei parca vibreaza toti cand au dificultati de respiratie...zic si eu, fara pretentia ca ma pricep
Anaan spune:
Andrei e in transa: se uita la "Dumbrava minunata", Patrocle il fascineaza( si mie imi placea mult de el cand eram mica).
Va pup, fug la trebi.![]()
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisamadalina, pupam cornuletul frumoase pozele!![]() Ilinca, eu cred ca Phiphi era agitata de la cioco, asa fac si ai mei chiar de la putina cacao, asa ca nu le prea dau. Acum papa mai mult raw aproape deloc gatit. Clau asa a fost mai mereu, Luana a inceput de ceva timp. Mananca multe fructe, intr-o zi a papat Luana 3 banane odata...si desigur, nimic altceva. Dr homeopata m-a intrebat de ce vreau sa manance mai mult daca e activa, sanatoasa si cu analizele in regula. Daca atata mananca inseamna ca atata are nevoie. Asa ca eu i-am cam lasat in pace. Mananca ce vor, cand vor si cat vor. Ultima data avea 9,190kg si 80.5 cm. Caut retete sa le diversific si sa le asigur necesarul de vitamine. |
Pupam si noi printesa frumoasa si vrednicutza! (Vazut pozici) Adela nu a gustat deloc ciocolata pana acum si nici nu am de gand sa ii dau prea curand... cel putin pana ajungem la gradi, unde s-ar putea sa intre in contact si cu "etno-botanice" de-astea.
Ea a inceput sa pape un pic mai bine de vreo luna, ceea ce s-a vazut un pic la cantar (adik a ajuns la 9.78kg), dar acum e iar in greva ca a racit la munte si am tot intors-o pe toate fetzele, deloc nu ma prind unde salashuieshte raceala asta.... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hehe, ce Cornuletz zburlici! Si exact asa caciula avem si noi, dar roshie; o data i-am pus-o da' parca "matzele" alea din varf sunt prea grele, ii tot aluneca pe spate! Si fiindca-i tot cadea, nebunul de huzbannd a luat-o si si-a tras-o lui pe cap...l-a incaput...si impingea caruciorul cu nebunia aia de caciula roshie cu motzu' ala in varf, parca era dus cu pluta...si legea lui Murphy: ne-am intalnit pe drum cu o colega si sotu'so, oameni seriosi (si plictisitori:))), imi inchipui ce-or fi crezut despre bietu' meu sotz ![]() ![]() Denisamada, ce-i cu cainele ala latoc in spate si latzos?! Imi vine sa-l tavalesc, sa-i scutur blana, sa-i "rup" falcile!! ![]() |
Latzoshii sunt ai proprietarilor pensiunii, au mai multi, dar 3 sunt liberi pe moshie, asa ca ne-au insotit la plimbare. Noi am fost fara ham-ham dupa noi.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai cum sa nu vrem sa admiram motanul incaltat 'telectual ![]() !!Abia astept sa va vad live !! ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 aaa, si ne-a bagat in ceata un dr ca cica ar avea suflu sistolic si sa investigam amanuntit inimioara - ca tot eram relaxata si fara nici o grija |
Suflul sistolic poate fi accentuat de anemie si poate Micsunica are un pic de anemie tinand la silueta. Sigur ca e bine de facut o echocord daca s-a auzit ceva clinic, dar nu te speria "extemporaneu".
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan No, si zic si un patriotic La multi ani! [...] Am vazut cornuletul la munte . Adela imi pare ca a crescut mult si-i simpaticissima![]() |
La multi ani!

Si eu abia astept sa mergem la Moeciu! 
Denisa-Madalina
fericita de
simplyana_m spune:
Salutare!
La multi ani tricolori!
Am admirat Adelakele simpatic foc si Printesica Luana alaturi de o noua cucerire! 

AYLA, asa am si eu de gand, sa ma zbat sa rezolvam problemele cat suntem mititei. Eu retinusem doar problemele lui Clau de imunitate, nu stiam ca e asa "incercat" dragul de el, ca te-as fi tras eu de maneca, sa ma sfatuiesti ce si cum! 

Sa se faca bine-bine, fara operatii si alte interventii!
Si lui Luca ii fug ochisorii spre interior, amandoi, cand e obosit. Dar asta este zestre de la soacra-mea, care de fudula, nu poarta ochelari nici acum, la batranete. Si inca vede bine, defectul de vedere e foarte mic, insa "fuga" ochilor e sesizabila. Copilul vede fffff bine, l-am tot testat (eu), si nu ma grabesc cu ochelarii inainte de 2 ani jumate - 3.
GIANINA, 

.
Si eu abia astept plimbarea voastra la Moeciu si Serbarea de Craciun by Gaza, sa mai admir si eu poze cu ghiocei la snop!

http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Eu am senzatia ca am uitat sa ma laud ca am admirat si eu Balerinul si Boxeur-itza de FR 

Si ca m-am muiat toata imaginandu-mi Iulia cu "aiin" in sus si-n jos!

MABABEI, cum va sunt analizele, cum mai e Calin?
simplyana_m spune:
NOVUS, pana la urma cum a reactionat Pisi al tau cand a aflat ca "tata e (la) bou"?![]()
ANAAN, si eu l-am iubit pe Patrocle!
Mai vroiam sa ma bucur ca David s-a adaptat complet la gradi!

OLI, a iesit degetelul Chitibusului de la stramtoare?
Pisilinca.

aproape deloc gatit. Clau asa a fost mai mereu, Luana a inceput de ceva timp. Mananca multe fructe, intr-o zi a papat Luana 3 banane odata...si desigur, nimic altceva. Dr homeopata m-a intrebat de ce vreau sa manance mai mult daca e activa, sanatoasa si cu analizele in regula. Daca atata mananca inseamna ca atata are nevoie.