Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
M-au trecut fiorii citind mesajul! Doamne-ajuta in continuare!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
acum am ajuns in sfarsit langa un PC! Doamne, greu fara net, nasol!!! ma simt ca fara ceva...
am respirat usurata si fericita cand am primit mesajul de la George, apoi am trimis sms-urile si mi-au zis fetele la telefon vestile de la adriuta si iar am rasuflat usurata. nu pot decat sa zic ca SUNT FERICITA!!! nu mai vreau decat sa il vad pe Siluan acasa sanatos si vesel, sa ii aud ganguritul dulce oriunde in alta parte decat unde i l-am auzit prima si ultima data (in salonul de spital), sa-i vad zambetul minunat si sa o aud pe draga de Simo razand fericita si sa-mi zica ca e obosita de cat alearga dupa el
.
zoze...mare figura Dan al tau...am primit sms-urile, nu am reusit sa-ti raspund, vorbim noi cumva, insa sunteti zuze rau amandoua! tu ca te agiti atat ca ai uitat, ea ca...tot insista cu treaba aia, cu toate ca am zis ca nu e cazul!
olga...putere, draga mea! 
azi nu am facut nimic, nimic...ma doare gatul, sunt efectiv lesinata de oboseala, asa ca am dormit si m-am gandit numai la Micul nostru. de maine...la treaba cu mine!
Mimo, sa ma suni zilele astea sa-mi zici cum procedam.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
bitza037 spune:
acum am intrat in casa,si am deschis calc. sa verific inca o data daca sunt bine Simo si cu Micu.....citisem inainte sa plec de la servici vestile de la Adriuta, dar simteam nevoia de reconfirmare....
Doamne ce bine!!!!!...sunt fericita!!!!
ma dcu sa citesc pe blog
Olgule, eu am vrut sa-ti zic sa eviti cumva ,nu stiu cum, ca esti lauza ,dar nu eram indreptatita sa fac asta!!!
oricum sunt alaturi de tine

Nicoleta spune:
La multi ani Andreilor si Andreelor noastre! 

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gbutucica spune:
Doamne ESTI MARE!!!!! ITI MULTUMIM!!!
ADRiuta foarte inspirata, multumim si jos palaria

ALIna
mai foarte binedispus cu sms primit sarumina de veste( in sfarsit si vesti bune in viata mea)
gbutucica spune:
Zoze, maree
figurant Dan asta al tau, sanatate si recuperare rapida
Olga
si nu stiu daca mai trebuie spus ceva
Andreilor
de orice fel , ca sunt fete ca sunt beieti sau babatzi
si poftiti la un mare chef:
cafea
pt cine se trezeste si doreste;
ceai [canaplina] pt cine e racit sau la regim
;
prajituri 
, dar nu multe ca e post si ne mai dor si dintii pt cine vrea sa-i spuna puiului meu MUTI ani taasca cine sa taiasca![]()

un carnat ,un mic 

si-o bere
sau 
sa ne traiasca si sa fie sanatosi.

Ariel si ZOze ce ma dixtrez io ![]()
cam atatla ora asta, ma duc sa vad daca se lipesc genele, offf o fi luna plina sau e de la eclipsa ce vine???