Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
nu stiu ca si eu stau ca pe ghimpi..dar TREBUIE sa fie bine..eu am incredere in D-zeu si stiu ca o sa fie bine..doamne ajuta!!!

mstela spune:
Doamne,oare cum o decurge totul?Am inima asa de stransa!
Privesc pozele de pe blog si izbucnesc in plans..
Doamne,fa-l bine pe micut si ai grija si de mami lui sa se recupereze rapid.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
dudurutza spune:
Doamne ajuta-l pe Micul pui sa se faca bine, si mamica sa-si revina repede sa fie totul bine

Olga
imi pare tare rau, 
La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor! Iertati-mi intarzierea!
Va pup pe toate, am fugit inapoi la muncaaaaaaaaaaaaaaaaa
zozela spune:
Siluan
Eu sunt impuscata-n tampla
Desteptu' de Dan,se gasi-tocmai AZI-sa mute magaoaia de xerox intr-un alt colt al biroului si-o facu lata bine-e internat la urologie cu un megahematom inghinal
Ca ditai doctoru' de la Fundeni,ii zisese de foarte prost,sa nu ridice NICIO greutate!! De FOARTE prost!!![]()
Culmea e ca nu-i el blondul casei
Foarte bine! Probabil ca maine il va deschide iar pe partea stanga,sa-l curete..
Ariel,ai primit mesajele mele?!![]()

![]()
Olga,esti bine? Mama?
Claudia,mami de Daciana,ce faci?
Maine merg iar cu Mihai la alergolog.Se pare ca zyrtecul si vibrocilul,l-au ajutat.Tusea inca e,tot seaca,dar foarte rara.Deci..ceva e
Maria a fost ffooaarte cuminte Sambata la BE si Ikea.La un mom.dat,o pierdusem printre chestiile din cos,la Ikea![]()
![]()
Pupiici!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
luny spune:
inca nimic?...
zoze... refacere rapida lui Dan
... barbatii astia, se dau ei cocosi si cand sunt loviti in aripa, n-ar sta locului, frateeeee
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Zoze, imi pare rau! Sper sa fie bine!
Astept si eu vesti bune!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Aoleu,Zoze!!![]()
Asta va mai lipsea!Recuperare rapida lui Dan!
SILUAN SI MAMA LUI
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.