Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Doamne ajuta Micului nostru si dragei noastre Simo!

Nico, multumim de vesti! Am niste emotii...nu pot spune in cuvinte...Abia astept sa treaca ziua de azi!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna,
si eu stau cu sufletul la gura, am aprins deja lumanare, ma gandesc tot timpul la Simo Si la Siluan.....si la fel ca Ariel de abia astept sa se termine ziua de azi, cu toate ca o sa fie cea mai lunga zi, ca trec orele greu....
Nico ,multumim de vesti, asteptam cu sufletul al gura VESTI BUNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

rpd, de la munca... de cand m-am trezit, ma gandesc la Simo si Siluan... Doamne ajuta-le!!!!!!!
cand plec de aici, ma opresc la Sf. Ctin si Elena sa aprind o lumanarica ptr ei..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da' chiar, noi cum primim vesti? Nico mai tii tu legatura cu George?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, suntem alaturi de voi in rugaciunea pentru sanatatea lui Siluan mama a vazut la tv ca merge la operatie si-am intrat sa vad daca sunt vesti, dar vad ca si voi sunteti in asteptare!
Doamne ajuta!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

Citat:
Kya, eu am inteles perfect ce mananci tu acolo si mor de pofta si de ciuda in acelasi timp, ca tot slabesti desi vad ca regim nu prea servesti! Oricum eu vroiam sa spun ca desi am inteles ce mananci, n-as fi avut curaj sa scriu asa ceva ca habar n-aveam cum se scriu

Vrei sa-ti aduc o bucata maine?

Citat:
Kya din nou: sper ca ai platit la munte si ca nu ma lasi singura la frau Irma ca nu ne intelegem neam fara tine

Am vorbit cu femeia si i-am spus ca fac plata saptamana asta. Mi-a zis ca e ok, nicio graba. Asa ca don't worry!
Dar ia uita-te la madam Eu care credeam ca daca nu vin, o sa-mi duci dorul, si tu cu germana. Las' ca te prind eu pe partie

Citat:
Si Kya , ultima strigare: ai grija unde parchezi marti masina, cat mai departe de a mea , da?

Am inteles, sa traiti! Dar daca tot vrei sa facem o afacere, vezi ca mai am niste infundaturi pe partea dreapta, da?

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

ma gandesc la ei de cand m-am trezit!!!. O sa avem vesti bune diseara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ce am scris mai devreme stiam de sambata. Aseara am sunat-o pe Simo si nu a mai raspuns... de obicei ma suna ea inapoi, dar aseara nu a mai facut.o si nu am insistat. Eu stiu si numarul sotului ei, insa nu-mi permit sa.l sun... Din cate am retinut, vor pune pe blog informatii... nici nu stiu cum sa fac... nu vreau sa deranjez... va dati seama cati din familie suna...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Offf, da, asa e! Cred ca sunt asaltati cu telefoane, bietii de ei!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pentru Siluan, micul scump, ajuta-l Doamne sa se faca bine! Si ajut-o si pe Simo, mamica lui draga!

Ma gandesc la David si la Sam, mai ales la David care este mare,intelege tot si cred ca le duce dorul rau Of...sper din tot sufletul sa se termine azi totul cu bine!

Mergi la inceput