Salutare.
Gecko-generoasa de azi, vazut poze dragute
..Patrick-leit tati, un dulce, mare gradinar si Michael-leit mami scump-scump..ce mai freza naturala.

Vazut si fetita draguta cu balon...ce plete are ea,draga de ea!Vazut si Alejandro la solar
..scumpul de el
..Poza cu tine si bebe e superba,Olga
Cami,felicitari dom'shoarei!
Ma bucur tare tare tare ca Siluan e spre bine!!Slava Domnului!
O imbratisare mare mare pentru Cuscra care se va recupera cu siguranta pe zi ce trece...cateva zile trebuie sa fie tare greu!

M-am enervat teribil si cu trebile de serv si cu laboratorul lu' peste de la Giulesti...daca in 3 sapt treb sa-i duc dr rezultatul biopsiei,ei aflati ca nici pana azi nu e gata,timp in care am dat si o fuga la fata locului unde m-am certat cu "amabila" laboranta ce m-a sfidat pe fata zicandu-mi ca e gata rezultatul in fct de cei 25 %

pai sa nu-i dai una in cap?..adik unde-i vina mea aici?are impresia ca eu nu sunt destul de afectata de regim?frateeee..
Noroc cu Magic FM ca ma calmeaza
![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
In legatura cu FILMUL de DUMINICA, m-am uitat pe site si nu prea e nimic care sa merite vazut. Ce ziceti daca ne vedem doar la o cafea fara film? Asa ca o siesta
Astept pareri![]()