Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.
Gecko-generoasa de azi, vazut poze dragute..Patrick-leit tati, un dulce, mare gradinar si Michael-leit mami scump-scump..ce mai freza naturala.
Vazut si fetita draguta cu balon...ce plete are ea,draga de ea!Vazut si Alejandro la solar..scumpul de el..Poza cu tine si bebe e superba,Olga
Cami,felicitari dom'shoarei!

Ma bucur tare tare tare ca Siluan e spre bine!!Slava Domnului!
O imbratisare mare mare pentru Cuscra care se va recupera cu siguranta pe zi ce trece...cateva zile trebuie sa fie tare greu!

M-am enervat teribil si cu trebile de serv si cu laboratorul lu' peste de la Giulesti...daca in 3 sapt treb sa-i duc dr rezultatul biopsiei,ei aflati ca nici pana azi nu e gata,timp in care am dat si o fuga la fata locului unde m-am certat cu "amabila" laboranta ce m-a sfidat pe fata zicandu-mi ca e gata rezultatul in fct de cei 25 %pai sa nu-i dai una in cap?..adik unde-i vina mea aici?are impresia ca eu nu sunt destul de afectata de regim?frateeee..

Noroc cu Magic FM ca ma calmeaza

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

In legatura cu FILMUL de DUMINICA, m-am uitat pe site si nu prea e nimic care sa merite vazut. Ce ziceti daca ne vedem doar la o cafea fara film? Asa ca o siesta
Astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitolul urmator

Mergi la inceput