Sa ma ingrojorez?
Raspunsuri - Pagina 3
stefan1994 spune:
Acum simt si o presiune spre partea de jos a gatului si putin din piept.Parca imi vine sa ragai si nu pot,dar chiar daca ragai,tot nu imi trece...Mi-a aparut acum 30 de minute dupa ce am mancat,si chestia asta ma sperie...adica orice durere ma sperie.Incerc sa imi spun " Hai ma,este o durere...nu trebuie sa mai ma doara nimic? " Dar gandul negru pe urma ma atentioneaza " Vezi ma ca poate din durerea asta mori " si starea mea de rau se accentueaza...
nikole spune:
SENZATIILE ASTEA DE RAU,durere de cap,gat,piept,ameteli, greata, tremur, TOT CE DESCRII TU DE DOUA LUNI INCOACE ...iti sunt familiare?
sau au aparut recent odat'cu anxietatea???
iti era rau si innainte, acum 6 luni, un an in urma???
Da timp medicatiei sa-si faca efectul.nu ti-a explicat medicul ca poate dura o luna cel putin pana sa simti o imbunatatire a starii tale generale?
La terapie mai mergi??
Siápoi frica asta de moarte...cred ca aici ar trebui sa insisti, tu cu terapeutul, ca de la asta se trag toate...
ti-é frica de moarte...cum anume, de ce anume ti-e frica??
Eu am inceput sa discut cu terapeutul meu despre asta, insa la mine s-a diminuat muuuult frica , panica asta vis a vis de moarte,de-a lungul anilor, ei si uite asa au incetat si ametelile, greata, etc...nu dau detalii, nu te-ar ajuta, crede-ma.
Mi-amintesc insa ce atacuri de panica faceam pe la 16 ani, din aceeasi cauza:frica de moarte...de asta tot iti raspund, incerc cumva sa te ajut, ptr ca te inteleg, insa se vede treaba ca noi de fapt nu te putem ajuta, trebuie sa ai rabdare si sa colaborezi cu medicul, terapeutul...cu ajutorul lor, vei iesi din asta.
stefan1994 spune:
Inainte de primul atac de panica rar mi-era rau,si atunci nu ma speriam deloc.
Da,mai fac terapie..
Mi-e frica anume,ca pot murii,si nu vreau asta,vreau sa mai traiesc ...
Voi ma ajuta-ti intr-un fel,mai imi dati increde , curaj in mine,dar pe moment,ca pe urma iar ma ia valu ....
gabidaniela spune:
Eu n-am auzit niciodata de cazuri in care un adolescent cu analizele bune sa moara subit. Ce naiba, ai fost la doctor, ti-a zis ca analizele sunt bune, ce vrei mai mult de atat?
stefan1994 spune:
Mda,si eu ma gandesc " cum sa mor daca n-am nimic " . Dar cand mi-e rau,cand ma doare ceafa,ameteli,capu`,stare de lesin...ma sperii.Ieri mi-am facut EKG si nu am nimic,dar imi bate inima incet cand stau cam 60 de batai.Am o senzatie de sufocare de respiratie manual,si nu pot sa am si eu vointa odata,mi-e teama asa degeaba...Am si starea de ieral,de vis cum sa o numesc accentuata... offff
Cel mai frumos cadou de Mos Nicolae ar fi sa ma simt si eu bine :)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefan1994 Cel mai frumos cadou de Mos Nicolae ar fi sa ma simt si eu bine :) |
Stefan,imi doresc din suflet,suflet de mama,ca mosul sa-tzi indeaplineasca dorintza!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
stefan1994 spune:
De exemplu,acum 30 de min stateam la calculator si ma jucam fifa,cand deodata,mi s-a pus o durere in gat,pe partea stanga,dar nu durere din aia ca si cum ai fi racit,alta durere,parca as inghitii pietre.M-am speriat,si mi s-a accelerat pulsul.De la ce sa fie asta,si acum o simt acolo,ca un nod.La doctora de familie nu mai merg,cred ca s-a saturat de mine,la orice durere m-am dus la ea,mi-am facut analizele,sunt bune,cred ca nu mai are ce sa mai imi spuna :)).Si dansa aavut baiatu` cu anxietate,stie cum e....
De exemplu cand stau in picioare si am impresia ca ma clatin,sau cand ametesc,sau cand imi simt mainile blegi,fara forta in ele,primu' lucru la care ma gandesc " Nu o fi simptom de moarte? " . Nu pot sa scot chestia asta din cap...
stefan1994 spune:
Mai precis,mi-e teama sa nu bag durerile in seama,adica,cum simt acum " Daca stau in picioare am impresia ca lesin , sau cand am ameteli,de exemplu acum " , nu pot sa imi zic " ba asta e de la anixetate " deoarece creierul meu ma atentioneaza " Iati tensiune si vezi cat ai sa nu fi facut ceva,sau AGITA-TE.Intelege-ti?Cam asa sta vorba la toate persoanele?
Nu pot sa nu bag durerile in seama,ca mi-e teama,daca nu le bag,si le las de o parte,pentru mine e ca si cum nu le-as trata...
louisea spune:
Stefan puterea gandului face minuni. Nu mai gandi tot timpul negativ si nu te mai gandi la moarte. Cu cat te gandesti mai mult, cu atat te cuprind starile astea. Stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar incearca. Cand te ia cu ameteala, sau ai vre-o durere, aseaza-te pe scaun, trage aer in piept si spune-ti de multe ori "Sunt sanatos"
Incerca si niste exercitii de vizualizare. N-am incercat dar uite www.armonianaturii.ro/Vindecarea-prin-vizualizare-creatoare.html articleID_879-articol" target="_blank">aici de exemplu poti citi mai multe
Mananca sanatos si fa sport. Plimbari. Iesi cu prietenii. Bucura-te de viata.
N-o sa mori. Nu ai nimic. Esti sanatos. Analizele o dovedesc. Nimeni nu moare asa subit si in nici un caz un adolescent
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
lavi02 spune:
Stefan, de exemplu eu, saptamana trecuta am suferit o operatie cu anestezie generala. Auzisem eu ca majoritatea lumii dupa anestezia generala vomita. La inceput am vazut ca nu vomit asa ca am fost happy, mi-am zis ca n-o sa vars si am baut, putin cate putin, apa. La un moment dat m-a luat senzatia de voma. Am avut impulsul sa o chem pe asistenta cu tavita: daca o chemam sigur vomitam. Cu cat ma gandeam mai mult la tavita cu atat mai rau mi se facea. In loc de asta mi-am zis: nu, n-o sa vomit, si mi-am mutat gandul fortat spre altceva, peisaj frumos, la munte, mi-am amintit cum am fost pe nu stiu ce varf si ce priveliste se vedea de acolo, apoi m-am gandit la mare, apoi m-am uitat pe geam ca se innourase, parca incepea o furtuna... si mi-a trecut senzatia, n-am mai varsat!
Cand simti ca te ia cu vreo senzatie ciudata zi-ti: fii serios, Stefane, n-ai nimic, esti sanatos tun, ai facut tone de analize! Si gandeste-te la ceva frumos, care iti face placere!
Moartea subita apare la oameni mai in varsta care de regula n-au mai fost de ani de zile la medic si au de fapt diverse boli nediagnosticate. Scoate-ti-o din cap, ai o viata intreaga, frumoasa, inainte!
Sanatate multa si zile vesele si frumoase!
P.S. Si mie imi era teribil de frica de moarte, in adolescenta, frica de sfarsitul lumii si de toate prostiile. Intre timp m-am mai maturizat si le-am dat naibii pe toate astea, imi vad de treburile mele zilnice care sunt destule. De moarte o sa ma ingrjorez eu mai tarziu, asa imi zic!