Sa ma ingrojorez?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Deci,voi imi spune-ti sa ies sa socializez sa ma gandesc la altceva...Crede-ti ca mi-e usor cand ma apuca toate simptomele...ameteli,sufocare,ireal,stari de lesin...in fine....Vreau sa imi spune-ti si mie mai concret 5-10 lucruri pe care sa le fac sa ies din starea asta!si eu va voi spune cum sta treaba pe urma! Va rog mult . spune-ti cateva exemple mai concrete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Tu ne ceri aici sa-ti oferim sedinte de psihoterapie, lucru pe care ti le poate oferi doar psihologul, tinand cont de faptul ca nu se pot face prin corspondenta sau online.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Nu XIO,nu cer asta...nu stiu ce ai tu cu mine!
Eu am cerut niste exemple,ca toti imi spun : " iesi cu prietenii " . "fa ce sport iti place".Bun,unde sa ies cu prietenii?
La discoteca nu ma duc pentru ca nu mai sufar galagia,mi se face rau.
La fotbal nu ca fac atacuri de panica dupa...unde sa merg?m-am plictisit de parc...nu mai imi face placere...vreau sa fac ceva nou si nustiu ce ... doar daca vreti sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi,atat..cred ca ai ceva cu mine....

Mergi la inceput

in legatura cu treaba veche " cum ca fac misto,sau ma prefac"mie mi-e teama sa ma prefact macar o secunda ca mi-am rupt o mana sau un picior,pt. ca ma gandesc "daca ma vede Dumnezeu si pe urma o sa mi-l rup de adevaratelea?"Deci,asta e chestia,mi-e frica de Dumnezeu.Cum sa ma fac eu misto de voi atatea luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, Stefan, tu nu intelegi ca nu de noi faci misto ci de tine. Toata lumea ti-a spus acelasi lucru: noi nu te putem ajuta, cauta ajutor specializat, la medic adica. Nu la medicul de familie. Eu ti-as recomanda sa cauti un laborator de sanatate mintala, uite aici niste informatii http://www.sanatate-mintala.info/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=89
Vorbeste cu mama ta si mergi la doctor. Mai mult decat atat nu te poate ajuta nimeni aici. Parca esti din "prostia omeneasca" cu drobul de sare, stai sub el si plangi c-ai sa mori de-ti cade in cap.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput