Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!
Ce vreme urata. De azi dimineata ma trezesc si adorm din nou ca niciodata.
Angie deja ai baiat mare!
Bebelu amr? frumos! Chiar trece timpul. Sincer abia astept si eu luna ianuarie.

toate fetele! o zi minunata!

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adri frumoasa cadita. si la pret e super ok

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si mie mi-a facut cu ochiul, dar mama s-a inscris pe lista ca vrea ea sa cumpere si cadita si masa de infasat. si atunci i-am spus sa caute una doi in 1...
nu stiu cat de bune sunt, soata spune ca-s cam instabile, dar mai cautam.

sanziana de flavia si cu felix de 27 s.

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

bebelu, AMR????..ce bine de tine, mai ai asa de putin

Tunde, curaj

noi suntem bine, inca izolate in casa dar bubitele se usuca si dispar
si...am cumparat primul lucrusor pentru bebe..o salopetica super groasa si draguta cu care o sa-l scoatem din spital, cred ca greul a trecut, probabil primul lucru a fost mai greu de cumparat, restul vin de la sine..

mami de Ariana (30.10.2005) si 29+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile ? Am intrat si noi in sapt 34
Ralu AMR , felictari, mai e atat de putin !
Angie felicitari pt bebe grasun si sanatos
Felicitari celor care intra in curand in prenatak, sa vezi nebunie ce o sa fie pe aici, o sa fim online toate, in curand vor incepe si nasterile.Multe fete intra in sapt 36,37, adik oricand poate anunta cineva ca e la spital in travaliu.O sa fie nebunie,abia astept.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

In legatura cu cei 15% , noi suntem 3 fete in prenatal la serv.Cand eram noi inca la munca s-au facut retrogradari si micsorari de salariu,dar pe noi nu ne-a afectat.Acum au fost fetele sa intrebe de cei 15% si le-a zis tipa de la conta ca don' director a zis ca avem tupeu,dupa ce ca nu ne-a retrogradat sau taiat din salariu,mai avem si pretentii.Noi oricum o sa depunem cererea,e lege data, vedem daca ne da.Oricum pt 15%?!cat de zgarcit sa fi in conditiile in care firma merge extraordinar pe vremea asta de criza.Macar or sa dea salariu mediu pe unitate,au fost fetele mai vechi si l-au ridicat zilele trecute.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

eu am emotii pentru azi, daca primesc salariul pana in amiaza, merg sa imi ridic rezultatele de la tot (sange, secretie, urina)...
si aflu daca mai am infectia sau nu. si daca da, gineco va sugera cezariana - sa nu ajunga si la BB...

asa ca am un morcov

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

bebelule, mi s-a scurtcircuitat neuronu': n-ai mai schimbat tu semnatura, sau de ce deja amr? faci cezariana?
si io intelesesem ca shines e prima, deci incolonarea

andri, super pret la cadita; ma tot uit dupa dimensiuni sau capacitate si nik, nici o info; astept sa azvarl si io un ochi la kidexpo, sa-mi fac o parere.

of, io tot nu inteleg cu aia 15% de care ziceti voi; facem cerere oricum la serviciu ca altfel nu-i primim (are careva model sa-l posteze pe gmail) sau sunt unii angajatori care dau de bunavoie? (desi d'astia care sa-si bage singuri mana in buzunar mai rar...)

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

aici e cererea:
http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/15/Cerere+acordare+a+compensatiei+15+din+salariul+brut.html

si aici legea:
Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010
Art. 66.
(1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

gata gagici m-am intors de la echograsunelul meu are 1900gre maricel si jucaus
de la 1 decembrie sunt oficial in prenataliupiiii
bebeluabia astept sa bag si eu amr-ul
va pup pe toatesi va doresc o saptamana minunata

Angie +31

bebe jucaus