Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

fetelor oare ce am apasat de am caractere asa mari? da numa la DC?
Cum am scris repede am apasat ceva pe tastatura

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salutam fetele si bebeii. Ce duminica placuta...in familie
Apai dragelor, atata n ferim de toate alea si ce rezulta ?fugi de dracu' dai de ma-sa!!
Uitati un link aici pt cele care vor sa foloseasca ceaiuri. eu am dat-o pe ala de coada calului, sa ma mai drenez. http://sarcina.pentrumamici.ro/sarcina-a/alimentatie-sarcina/plante-medicinale-permise-in-sarcina
fetele.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

record!nimemi in 2 ore jumate/
unde ati disparut?

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu sunt prin zona

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

tunde, bafta multa maine! (poate iti fac si ceva analize, daca tot esti acolo, o echo, de-astea... ); apropo, am vazut un reportaj la tv, 'saracie lucie in sanatate' nici nu ma mir ca tre sa ne cumparam trusele de anestezie, zicem merci ca au dezinfectant; de-abia astept sa trecem toate peste etapa spital, indiferent dc e la stat sau la particular..

despre doloress mai stim ceva? (mai intrebase cineva in capitolul trecut)

fetelor, am vazut ca a aparut si gasca de 'strumfi (parca) de iulie -august 2011', ce mai trece timpul; ne apropiem si noi de momentul zero, yupi!

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

io eram aici, da' am scris la mesajul asta de o ora jumate, se pune?!
sa vezi cand apare maimutzica, o sa va scriu pe parcursul unei zile intreagi un mesaj, cu nenumaratele intreruperi de rigoare..

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

nui nimeni pe aici???niciodata nu a fost asa liniste.....

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

noi mancam si la 8:30 ne uitam pe acasa ca este un film super"" ghost" cu patrick swayze
cine e amator sa se bage cai misto filmul

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

daaa, chiar ca-i liniste. se vede ca e duminica.eu facut baita, uns pe corp si bb si-a baga curuletul chiar in coastele mele din dreapta
Tunde, sa-ti spun de pe acum-bafta multa maine, curaj si sa vii cu vesti bune. te pup.
chiar - doloress? Oare lili_g nu stie nimic de ea??

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si eu am aparut acum, ca pana pe la 3 am fost prin oras, apoi am mancat si am atipit nitel si dupa ce m-am trezit am facut niste briose cu banane si ciocolata. Da' zau mai bine le numeau "chec", ca tot aia era si nu ma mai strofocam sa caut hartiute din alea speciale

Ca tot mi-am adus aminte de produsele de la Nivea, eu am luat un din ala "din cap pana-n picioare", da' are parabeni..adica metylparaben, propylbaraben, nu-s parabeni?! Cum n-au astea de la Nivea? Si Sanosanul are... Acu' nu stiu, Nivea asta l-am luat sa fie acolo, eventual la spital, dar cand ajung acasa cred ca iau ceva bio, am vazut pe net... asa la spital n-are sens, si asa am inteles ca-ti dispar de pe acolo

Si bebe meu a fost azi cam linistit, cred ca si el ca ziua de duminica...

Mergi la inceput