Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde chiar ma gandeam la tine ce oi face...ma bucur ca esti bine, stai cumintik acolo sa stea si buburuza
Lorich dragute hainutele lui Fifi
Nici mie nu mi vine sa cred ce vad pe aici....Simo 13 zile ???, Bebelu 31??, or sa inceapa nasterile
De idiotii astia ce sa mai spun , se pare ca intotdeauna e loc de mai rau, asta e tara in care traim, asta e ghinionul nostru ca ne am nascut aici

30+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Momentan ramane Simo cea care deschide odiseea. asta dc nu o deschid Abramburica sau Numeioana. ca ele au deja 37s. chiar sunt curioasa cine deschide.

Tunde multi. hai k trece repde sapt. ai sa vezi. mai ales k iti tinem noi de urat

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Tunde chiar ma gandeam la tine ce oi face...ma bucur ca esti bine, stai cumintik acolo sa stea si buburuza
Nici mie nu mi vine sa cred ce vad pe aici....Simo 13 zile ???, Bebelu 31??, or sa inceapa nasterile
De idiotii astia ce sa mai spun , se pare ca intotdeauna e loc de mai rau, asta e tara in care traim, asta e ghinionul nostru ca ne am nascut aici

30+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf mai MIRela. numai probl. dupa ce k ai durerile alea de maini, acu si asta ai grija cu tensiunea mare. k nu e buna. ai vb cu medicu? sa mai treaca

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

30+ Eva Maria

Mergi la inceput

30+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

fetelor, nu reuses sa ma loghez la contul comun.
e parola schimbata?

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelu, eu nu cred c-o deschid... La mine cred ca mai dureaza macar 15 zile... Deci ii dau intaietate Simonei. Sau ce-o vrea Doamne-Doamne. Dar la David am nascut la 41 de saptamani. Acum sigur nu voi ajunge acolo, ca nu ma lasa doctorul, dar daca nu se intampla spontan pana pe 20 decembrie cred ca o sa-mi provoace nasterea.

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu, n am sunat ca abia ce am ajuns
prefer durerile de maini decat criza de astm

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Tundestai cumintica si relaxeaza-tenoi ne gandim la tine mereu
shinesdoamneeeee 13 zile????si scoatem motatele?abia astept sa incepem sa va facem galerie

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput